yoga Deventer binnenstad

Yoga Deventer binnenstad

Vanuit de binnenstad van Deventer naar de YOGALES

Yoga Deventer, in de binnenstad van Deventer is het moeilijk parkeren en zijn de yogalessen vaak duur. Toch zijn er veel mogelijkheden om vanuit de Deventer binnenstad snel bij een yogales te komen. Ook zijn er veel yogavormen mogelijk. Ook yoga op maat met een niet zo dure privéles.

Yoga De Worp in Deventer is voor mij heel speciaal

Vanuit de binnenstad van Deventer is het een mooie fietsritje naar de wijk De Worp.  Zodra je de IJssel overgaat komt de ontspanning je al tegemoet. Je kunt het Worpplantsoen mooi gebruiken om nog even in de ontspanning te blijven na de yogales. Omdat ik op De Worp in Deventer ben geboren en ook nog steeds yogales geef in mijn oude kleuterschool, blijft deze yogalokatie speciaal. Op de woensdagavond om 19.30 uur verzorg ik al 35 jaar een yogales in Het Hovenhuus  bij de speeltuin. Een mooie ruime zaal in een het buurthuis. Yoga Deventer binnenstad is het oudste yoga adres in Deventer. Yogaberry verzorgt fulltime yoga en zijn focus gaat helemaal uit naar YOGA. Zijn inspiratie haalt hij uit India en je ontvangt dus yoga uit de bron.

Yoga op De Worp met een gratis proefles

Volg je yogales op De Worp vanuit de binnenstad van Deventer dan kan dat heel bijzonder zijn. Vanuit de stad kun je op drie manieren gemakkelijk in Het Hovenhuus komen op De Worp. Het is heel relaxed wanneer je de IJssel oversteekt, alsof je de stress al achter je laat. Ben je met de auto dan kun je die gemakkelijk kwijt in de Leliestraat of Hovenierstraat. Omdat het voor mij een bijzondere plek is om yoga te verzorgen, is je eerste yogales gratis. Yoga op De Worp biedt jouw een mooie aanbieding, omdat ik zelf van De Worp kom. Yoga Deventer binnenstad geeft ook in de zomermaanden yogales in De koepel in het Worpplantsoen.

Yoga binnenstad Deventer, inhalen van een yogales in Terwolde. Twello en in Borgele

Omdat er veertien yogalessen zijn in de week in en om Deventer, kun je een yogales gemakkelijk inhalen. In Twello wordt er yoga gegeven op de dinsdagavond om 20.00 uur. Ook in Terwolde kun je overdag terecht op de woensdag om 13.15 uur. Natuurlijk kun je ook terecht in de vijf yogalessen die in Deventer worden gegeven. Kijk eens bij de lestijden.  Yoga Vanuit de binnenstad van Deventer is ook mogelijk in Borgele. In De Schalm in Borgele verzorg ik om 18.45 uur een yogales en om 20.00 uur een yogales met meditatie.

yogales de Worp in het Hovenhuus

Elk jaar een chakra cursus

Wil jij meer weten over chakra’s? In de maanden oktober, november en december is een chakra cursus. Elke week ontvang je de theorie per mail en zijn er twee yogalessen voor elk chakra. Wanneer je deze tien intensieve chakrayogalessen hebt gevolgd dan ben je je heel bewust van de chakra’s. Yoga Deventer binnenstad kent een holistische aanpak.

Eens een andere vorm van yoga uitproberen is geen probleem

Yoga binnenstad Deventer
yogales Deventer binnenstad

Je kunt zelfs op twaalf verschillende tijden terecht voor een yogales, dus eens een andere yogales uitproberen is geen probleem. Er is Yoga Twello, Yoga Terwolde, Yoga Voorst en Yoga Colmschate, yoga Terwolde en yoga aan huis. De  verschillende yogavormen zijn: stoelyoga, backmitrayoga, wateryoga, meditatie yoga en zelfs blootwateryoga. Een yoga privéles is ook mogelijkheden.

Yoga Deventer binnenstad verwolkomt je graag met een gratis proefles.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Yoga Deventer binnenstad is verbonden met de Deventer yoga.  Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.