yoga de worp

Yoga de Worp, yogalessen door Yogaberry

Yoga De Worp in Deventer is voor mij heel speciaal

Yoga De Worp, omdat ik op De Worp in Deventer ben geboren en ook nog yogales geef in mijn oude kleuterschool.  Nog steeds ben ik trots op deze wijk waar veel georganiseerd wordt. Op de woensdagavond verzorg ik een yogales in Het Hovenhuus  om 19.30 uur.

Yoga op De Worp, gratis proefles

Volg je yoga op De Worp in Deventer dan kan dat heel bijzonder zijn. Vanuit de stad kun je op drie manieren gemakkelijk in Het Hovenhuus komen op De Worp. Het is heel relaxed wanneer je de IJssel oversteekt, alsof je de stress al achter je laat. Ben je met de auto dan kun je die gemakkelijk kwijt in de Leliestraat of Hovenierstraat. Omdat het voor mij een bijzondere plek is om yoga te verzorgen, is je eerste yogales gratis. Yoga De Worp biedt jouw een mooie aanbieding, omdat ik zelf van De Worp kom.

Yoga De Worp in, inhalen van een les in Terwolde en Twello

Omdat er veertien yogalessen zijn in de week in en om Deventer, kun je een yogales gemakkelijk inhalen. In Twello wordt er yoga gegeven op de dinsdagavond om 20.00 uur. Ook in Terwolde kun je overdag terecht op de woensdag om 13.15 uur. Natuurlijk kun je ook terecht in de vijf yogalessen die in Deventer worden gegeven. Kijk eens bij de lestijden. Yoga De worp heeft veel yogatijden om je yogales in te halen.

yogales de Worp in het Hovenhuus

Elk jaar een chakra cursus bij yogales De Worp in Deventer

Wil jij meer weten over chakra’s? In de maanden oktober, november en december is een chakra cursus. Elke week ontvang je de theorie per mail en zijn er twee yogalessen voor 1 chakra. Wanneer je deze tien intensieve chakrayogalessen hebt gevolgd dan ben je je heel bewust van de chakra’s. Yoga De Worp kent een holistische aanpak.

Yogales De Worp in Deventer en een ontspanningscursus

In de maand september zijn we ons bewust van het thema “ontspannen”. Alle gereedschappen die je kunt gebruiken bij het ontspannen komen aan bod. Er is een yogales waarin we de buikademhaling behandelen, we gaan heel bewust spieren aanspannen en ontspannen, we zijn ons bewust van overtollige spanning en we doen veel aardingsoefeningen.

Eens een andere vorm van yoga uitproberen is geen probleem

yoga de worp deventer

Je kunt zelfs op twaalf verschillende tijden terecht voor een yogales, dus eens een andere yogavorm uitproberen is geen probleem. Er is Yoga Twello, Yoga Terwolde, Yoga Voorst en Yoga Epse. De  verschillende yogavormen zijn: stoelyoga, backmitrayoga, wateryoga, meditatieyoga en blootwateryoga. Een yogapriveles behoort ook tot de mogelijkheden.