Yoga corona Bevrijdingsdag

Yoga corona Bevrijdingsdag wat verandert er bij jou?

Beperking of dictatuur?

Yoga corona bevrijdingsdag, we hebben wat meegemaakt de afgelopen twee jaar. We konden niet naar een restaurant, winkels en zelfs niet naar het zwembad. Er waren maanden dat er beperkte openingstijden waren. Zoals restaurants tot 22.00 uur open en dan weer tot 20.00 uur open. Iedereen heeft het op zijn eigen manier beleefd. Er zijn mensen die bang waren dat we in een dictatuur terecht kwamen. Anderen werden boos over de zachte drang tot vaccineren. Ook zag ik mensen die heel kwaad werden over het mondkapje. Zelf zat ik maanden zonder werk en geld. ontving geen enkele tegemoetkoming. Voordat de yogales begon met het thema liefde moets ik QR codes controleren van de cursisten.

Hoe ging jij om met de beperkingen?

De reacties op al die beperkingen waren ook heel verschillend. Er waren grote protestacties. Teststraten werden in brand gestoken. Jongeren werden massaal depressief. Zelf zocht ik als yogi de mogelijkheden op en maakte van de nood een deugd. Ik mediteerde veel in Park de Hoge Veluwe. Ook konden door creatief handelen de yoga bijscholingen doorgaan. De spirituele reizen naar Patmos (Johannes heeft hier het laatste hoofdstuk van de bijbel geschreven) en  Athene (ik bestudeerde daar de Griekse mythologie) waren mooie yogacadeautjes.

Yoga corona Bevrijdingsdag een yogafeestje

De afgelopen jaren hadden we regelmatig een yogafeestje. Wat hebben we genoten van het klankenbad van Danny Becher en de healing bij de 5.000 Boeddha’s. Nu wordt het tijd om samen te vieren dat de beperkingen de prullenmand in gaan. De mensen die dachten dat er een great reset werd georganiseerd kunnen opgelucht adem halen. We kunnen dit allemaal natuurlijk vieren met veel bier en slingers,  maar laten we het samen vieren met mooie yoga energie. Yoga corona yevrijdingsdag vieren we natuurlijk met yoga uit het hart.

Yoga corona bevrijdingsdag, hoe ziet dit eruit?

Er was veel tweespalt de afgelopen jaren, gevaccineerden en niet gevaccineerden. De wappies en de schapen. Bij Yoga corona bevrijdingsdag  zoeken we de verbinding op. We gebruiken meditatie, mudra’s, mooie klanken en natuurlijk meditatie en yoga.

Waar en wanneer?

Er zijn in de maand maart in 2022 verschillende activiteiten. Informeer naar het programma.