Yoga complottheorieën

Yoga complottheorieën, wat hoor je als yogadocent

Ik schaam mij

Yoga complottheorieën, als yogadocent heb ik mij de afgelopen twee jaar vaak geschaamd. Vanuit de alternatieve hoek kwamen de wildste complottheorieën. Daarom hebben wij de afgelopen jaren veel aardingsoefeningen gedaan om de complotdenkers weer met beide benen op de aarde te doen landen.

Waarom dit blog?

Ik heb erg getwijfeld om mijn ervaringen op internet te plaatsen. Toch besloten om dit wel te doen. Het is nog steeds niet te bevatten wat ik als yogadocent gehoord heb de afgelopen jaren. Sommigen vinden yoga zweverig. Maar de complottheorieën waren 100 keer  zweveriger dan de yoga. Ik heb het afgelopen  jaar de cursus “complotdenken” gevolgd en daar werd mij één ding duidelijk. De mens wil graag een einde aan een verhaal en wij kennen het einde van het corona verhaal niet. De complotdenker kan niet leven met deze onzekerheid. Dus hij duikt in complottheorieën om grip te krijgen op de werkelijkheid.

De 6 mooiste Yoga complottheorieën

Bill Gates zit achter het coronavirus; hij heeft geïnvesteerd in de vaccins. Hij wil de wereldbevolking uitdunnen. Deze theorie is vooral bij jongeren te vinden.

Het coronavirus is een biologisch wapen dat afkomstig is uit een laboratorium.

In extreemrechtse kringen is er de samenzweringstheorie QAnon. Dit  complot gaat samen met een pedofielennetwerk. Hillary Clinton en Barack Obama maken deel uit van dit netwerk. Oud-president Trump en Poetin zijn opgestaan als de tegenmacht van het kwade.

Het wereldwijde coronabeleid is gemaakt door de elite  om “het volk” in zijn greep te houden.

Het 5G netwerk veroorzaakt corona. Ook hoorde ik veel dat het coronavirus is bedacht om de symptomen van 5G-straling te verbloemen.

Vaccinaties zijn misdadig en de QR-code leidt tot een werelddictatuur.