Yoga Epse Colmschate

Yoga Colmschate, voorheen Epse

Yoga in Colmschate Deventer

Verhuizing yoga Epse

Yoga Colmschate, de kerk is Epse is verkocht. Gelukkig konden we verhuizen naar de kerk in Colmschate. Yogales op de maandag  en de vrijdag in Colmschate, in de Ichtuskerk om 19.30 uur en op de vrijdag om 10.00 uur.

Lees meer..

Bij YogaColmschate lig  je in de kerk voor de ontspanning!

De kerk in Colmschate is mijn mooiste yoga locatie. Voordat de yogales begint zit ik al vaak een uurtje te genieten van de sfeer. Ook veel van mijn verjaardag wordt hier gehouden. Yoga Colmschate is er ook voor mensen uit Bathmen.

Wie is YogaBerry bij Yoga Colmschate?

YogaBerry, Berry Steenbruggen,  begon zijn loopbaan bij een grote computerfabrikant in Enschede. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte hij dat het hem niet gelukkig maakte. De keuze was dan ook snel gemaakt om een andere weg in te slaan. Ook kreeg hij door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar yogaoefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam hij in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar yogahoudingen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die yogalessen volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga en meditatie. De kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie kwam later. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven. Hij gaat daarom ook regelmatig naar India voor bijscholing. Yoga Colmschate is intussen een begrip in Deventer en omgeving.