De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes.  Mensen in de vijfhoek kunnen yogalessen ook volgen bij yoga Colmschate en in Epse. Inhalen van een yogales is dus ook geen probleem.

 

yoga Colmschate

Yoga door Berry Steenbruggen

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, safehouseyoga, priveyogalessen, wateryoga en sportschoolyoga. Ik verheug mij erop om met yoga Colmschate je ontspannen het weekend in te laten gaan.

Voor meer informatie kun je bellen 0618735591 of mailen info@yogaberrydeventer.nl De eerste yogales is gratis.