yoga Colmschate in Deventer

Yoga Colmschate, yogales in een sfeervolle kerk

Elke maandag ben je welkom vlak bij Colmschate voor een yogales in de sfeervolle kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36.  De rust van yoga en de sfeervolle locatie zorgen ervoor dat je optimaal kunt ontspannen op de maandag!  Je rijdt even de snelweg op in Deventer en er weer af en je hebt yoga op een hele sfeervolle plek. Veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel, Oostrik en Spikvoorde hebben ook de ontspanning gevonden bij yoga Colmschate. Ik geef op maandag twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Colmschate.

yoga Colmschate

Yoga Colmschate is goed te bereiken, ook vanuit Deventer

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken voor je vanuit Colmschate,  De Vijfhoek, Spikvoorde en Groot Douwel . Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is kort geleden totaal gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken, nu ook heel geschikt voor yogalessen. Ook wordt de kerk door mij gebruik voor het geven van yoga workshops. Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer en omgeving. De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

yoga Colmschate
yoga Colmschate

YOGA  COLMSCHATE, YOGA VOOR IEDEREEN

De oefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Yoga Colmschate past deze vorm van yoga toe voor pure ontspanning.

 

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA EPSE

Yoga Colmschate en de backmitra voor de rug
Yoga Colmschate en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds  kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar.Combineer de BackMitra eens met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Colmschate priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privelessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yoga Colmschate, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga Colmschate, in de mooie kerk in Epse ?

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel en yoga Diepenveen.

[email protected]