yoga Colmschate Deventer

Yoga Colmschate Deventer

Yoga Colmschate Deventer, yogales in een sfeervolle kerk

Yoga Colmschate Deventer, elke vrijdag ben je welkom in Colmschate voor een yogales in de sfeervolle kerk aan de Holterweg 106.  De rust van yoga en de sfeervolle locatie zorgen ervoor dat je optimaal kunt ontspannen op de maandag!  Veel mensen vanuit de Vijfhoek, Groot Douwel, Oostrik en Spikvoorde hebben ook de ontspanning gevonden bij yoga Colmschate. Ik geef op vrijdagochtend een yogales om 10.00 uur. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga Colmschate.

Extra yogales in Colmschate per 1 november 2022

Omdat er zoveel vraag is naar yogales in deze mooie kerk, is er vanaf 1 november 2022 een tweede yogales. Op de maandag ben je welkom om 19.30 uur.

Yoga in een kerk

Yoga Colmschate Deventer is goed te bereiken, ook vanuit Deventer

De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken voor je vanuit veel plekken om Deventer,  De Vijfhoek, Spikvoorde en Groot Douwel . Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer en omgeving. De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

yoga Colmschate
yoga Colmschate

YOGA  COLMSCHATE, YOGA VOOR IEDEREEN

De oefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht. Yoga Colmschate Deventer stuurt je elke week het yoganieuws met het thema van de komende week bij de yogales.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Yoga Colmschate past deze vorm van yoga toe voor pure ontspanning. Ook worden de chakra’s intensief behandeld. In de maanden oktober tot en met december is er een chakra cursus, deze cursus zit in de yogalessen verweven. Yoga Colmschate Deventer  maakt ook gebruik van visualisaties, meditatie, mudra.s en mudra’s.

 

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA COLMSCHATE

Yoga Colmschate en de backmitra voor de rug
Yoga Colmschate en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds  kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar.Combineer de BackMitra eens met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Yoga Colmschate Deventer is ook gespecialiseerd in rugoefeningen op maat.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Colmschate priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privelessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles. Yoga Colmschate Deventer kent een holistische aanpak.

Yoga Colmschate Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga Colmschate Deventer ? info@yogaberrydeventer.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel en yoga Diepenveen.