yoga coach voor yogadocenten

Yoga coach voor yogadocenten

Samen het yogapad bewandelen

Yoga coach voor yogadocenten is er niet voor een goed verdienmodel. Ook niet om hoger in google te staan. Ook niet om, in eerste instantie, voor meer cursisten. Maar lees wel verder!  In de afgelopen 35 jaar dat ik nu fulltime yogales verzorg is er veel veranderd in de yogawereld. De yoga coach voor yogadocenten bestond toen niet. In de jaren 80 werkten de yogadocenten samen. We kwamen bij elkaar op de thee. Ook gaven we aan elkaar een yogales. Dit maak ik allemaal niet meer mee. Je ziet nu overal om je heen de yogacoaches voor yogadocenten die je gouden bergen beloven.

Yoga coach voor yogadocenten

De afgelopen 35 jaar heb ik mogen beleven dat er geen “berry” meer is die de les verzorgt, maar er wordt les gegeven. Wanneer de waarnemer en het waargenomene één zijn geworden dan geef je les vanuit de bron. Wij gaan samen kijken waar jouw passie ligt bij de yoga. Ook gaan we kijken waar de blokkades zitten. Met je yoga coach voor yogadocenten bewandel jij je pad dat bij jou past en dat brengt je naar jezelf. De sluiers van conditioneringen vallen om het bewustzijn weg.

Wie is je personal yogacoach?

Personal yoga coach

Zelf kom ik uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen.  Door een personal yoga coach kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van mijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yoga coach voor cursisten. Ik verzorgt veel yoga maar ook ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg. In Deventer en omgeving ben ik bekend om het stressmanagement. Kortom yoga coach Deventer voor yogadocenten begeleidt je op alle fronten en verwijst soms ook door naar professionals waar mee wordt samengewerkt. Ook begeleid ik verschillende top managers. Als yoga coach voor yogadocenten ben ik door de wol geverfd. Het duurde een hele poos dat ik het vertrouwen had om het verdienmodel los te laten.  Wanneer jij yogales verzorgt vanuit de yogabron, zou dan het verdienmodel niet naar jou toekomen? Misschien had ik dit niet mogen schrijven.

Maak gratis kennis met je yoga coach voor yogadocenten

personal yoga coach
Yoga coach met 35 jaar yogaervaring

De eerste kennismaking met je yoga coach voor yogadocenten is met een gratis intakegesprek. Je yogacoach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al de “de weg”die wij gaan bewandelen. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of we samen op pad gaan. Je kunt ook kiezen voor yoga privélessen.