yoga coach Deventer

Yoga coach Deventer voor balans in je leven

Wat is een yoga coach?

Yoga coach Deventer zorgt er voor dat jij weer een balans vindt in je leven.   De yoga coach begeleid je zowel in het lichamelijke als in het psychische deel. Je coach geeft je weinig of geen adviezen, door inzicht ontdek je zelf wat jij nodig hebt in je leven.

Yogacoach voor preventie

yoga coach

Vaak geeft het lichaam al signalen van stress, zoals vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten wanneer je niet in balans bent. Je kunt vaak dan nog deze onbalans gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, mindfulness en eenvoudige gereedschappen. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden. Dan is het vaak tijd voor afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten. Je yoga coach zet je weer op het goede spoor in je leven.

Wie is je yoga coach?

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen.  Door een yogacoach kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yoga coach. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg en in Deventer en omgeving is hij bekend door stressmanagement. Kortom je yogacoach begeleid je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt. Berry begeleid ook verschillende top managers.

Maak gratis kennis met je yoga coach

De eerste kennismaking met je yogacoach is een gratis intake gesprek. Je coach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in de te volgens behandelplan.

STRESSMANAGEMENT IS SAMEN OP PAD MET JE YOGA COACH