yoga challenge deventer

Yoga challenge Deventer daagt je uit!

Yoga challenge Deventer, je kunt je nu al inschrijven.

De yoga challenge Deventer is gemaakt door yogadocent Berry Steenbruggen en  iedereen kan er aan meedoen. Je hoeft zelfs geen ervaring met yoga te hebben om mee te kunnen doen aan deze challenge.  Ook hoef je geen speciale dingen  te kopen, het enige dat je nodig hebt is jezelf en 10 tot 20 minuten tijd per dag. Je ontvangt regelmatig een mail met een yoga video. Je kunt je challenge net zo lang maken/mee doen wat je zelf fijn vindt. De video’s en mails zijn makkelijk te volgen en je kunt altijd een mail retour sturen voor persoonlijke begeleiding.

Je staat gratis ingeschreven bij yoga challenge Deventer

yoga challenge Deventer

Met deze yoga challenge Deventer wordt yoga net zo normaal als dat je elke dag je tanden poetst. Deze challenge werkt onbewust door en de yoga wordt geïntegreerd in je leven. 

wat is de yoga challenge, video

Wie is yogaberry?

De yoga  lessen worden gegeven door yogadocent Berry Steenbruggen. Berry geeft al meer dan 30  jaar yogalessen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Berry vindt dat yoga je goed moet laten voelen,  zowel lichamelijk als mentaal. Dat is dan ook zijn doel met deze yoga challenge. De yoga challenge video’s kun je op ieder moment volgen. Berry belooft je dat je je veel beter voelt na deze yoga challenge. De yoga, de ademhalingoefeningen, meditatie, visualisaties en mudra’s  zorgen er voor dat je fitter en flexibeler wordt en je beter in je vel gaat zitten. Dat willen we toch allemaal. Yoga Challenge Deventer kun je ook met privelessen aangaan.

Yoga Challenge Deventer

Geef je nu al op voor deze yoga challenge en eind augustus 2016 en je ontvang de eerste challenge in september 2016.

Wie is yogaberry?

Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Yoga challenge Deventer is al 30 jaar een yogachallenge voor Berry.

Mijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen

Elk jaar ga ik twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag  verzorg ik 2-3 yogalessen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.