burn-out coach Deventer

Yoga burn-out coach Deventer

Wat is een yoga burn-out coach?

Yoga burn-out coach Deventer zorgt er voor dat jij een balans vind tussen spanning/stress en ontspanning in je leven. Stress is een complex geheel van spanning vasthouden, niet kunnen ontspannen en een psychische belasting. Hierdoor gebeuren er allemaal lichamelijke reactie. Je adem gaat omhoog in de borst, de spierspanning neemt toe, je slaapt minder en je raakt eerder geïrriteerd.  De burn-outcoach begeleid je zowel in het lichamelijke als in het psychische deel.

Yoga burn-outcoach Deventer steekt zijn nek voor je uit

Yoga burn-out coach Deventer voor preventieve of acute stress

Vaak geeft het lichaam al signalen van stress, zoals vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten. Je kunt vaak dan nog de stress gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, ontspanningsoefeningen, ademtherapie, mindfulness, enz. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden, loopt constant te huilen en je voelt je depressief. Dan moeten er andere acties ondernomen. Dan is het vaak afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten. Yoga burn-out coach Deventer gebruikt een holistische aanpak.

Wie is je burn-outcoach?

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen. Een bun-out lag op de loer. Door stresstherapie, yoga, ademtherapie, de cursus loslaten, bio-energetica en massages kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yogadocent. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg. Kortom je yoga burn-out coach Deventer begeleid je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt.

Maak gratis kennis met de burn-out coach

De eerste kennismaking is een gratis intake gesprek bij je yoga burn-out coach Deventer. Je coach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in de te volgens behandelplan.

STRESSMANAGEMENT IS SAMEN OP PAD NAAR NIEUW EVENWICHT