yoga bubbel Deventer

Yoga bubbel, zit jij er al in? Voel je veilig.

Wat is een yoga bubbel?

Yoga bubbel, momenteel in de c crisis hoor je veel over bubbels, een socialebubbel, een wielren bubbel enz. Met een bubbel zit je samen in een bepaalde energie met wat minder contacten maar wel van hoge kwaliteit. In Deventer is nu een yogabubbel waar je samen in de yoga energie zit met mensen die op dezelfde frequentie zitten. Ook staat een yoga bubbel voor veiligheid maar wel in verbondenheid.

Yogabubbel en veiligheid

In de yogabubbel kun jij je veilig voelen omdat er een strikt yogaprotocol wordt gehandhaafd. Er wordt yogales gegeven met een strikt yogaprotocol. Ook zijn de groepen niet groter dan negen mensen. Er wordt yogales gegeven in grote goed geventileerde ruimtes.

Yoga bubbel en energie

Wie wel eens een yogales heeft gevolgd voelde misschien al dat er een stilte en een bepaalde sfeer ontstaat in de groep. Als yogadocent durf ik wel te zeggen dat dit een healende energie is. Ook brengen we de aandacht naar binnen toe. We zijn ons bewust van de adem, het lichaam en het voelen en denken. Bij een crisis is de verleiding groot om de aandacht in de buiten wereld te brengen en dit geeft vaak stress en onrust.

Misschien iets anders naar de dingen kijken kijken in de Yoga bubbel

In een yogabubbel kijken we ook op een spirituele wijze naar de dingen. Zo zijn we ons bewust van de longen en brengen de immuniteit hoog door meditatie, mantra’s en mudra’s. Je deelt met anderen, gelijkgestemden, naar gezondheid die misschien wat anders is dan gebruikelijk, maar je merkt wel dat je er wat aan hebt.

Kom eens gratis in een yoga bubbbel

Er zijn in en om Deventer veel yoga bubbels. Zo ben je welkom in de kerk van Epse, een bijzondere energie op deze plek. Er is ook een yogabubbel in Colmschate, de oude Indonesische kerk aan de Holterweg, de Ichtuskerk. In Twello ben je welkom in de Twellose yoga bubbel in gebouw Irene. In Terwolde is er een yoga bubbel overdag. Om 14.40 uur op de woensdag ben je welkom in De Bongerd, ook weer dicht bij een kerk.

Gratis een yogabubbel voelen met een groepsles

Je eerste kennismaking in de yogabubbel is natuurlijk gratis. Mail voor een proefles. Info@yogaberry.nl