Yoga Borgele Deventer

Yoga Borgele Deventer Yoga

Yoga Borgele Deventer
Yoga Borgele Deventer, al meer dan dertig jaar een begrip

YogaBorgele is al 35 jaar een begrip. Op verschillende tijden en dagen kun je vanuit  Deventer en omgeving terecht voor een yogales.  Ook veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Diepenveen, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor Yoga Borgele Deventer. Zie de lestijden. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles in De Schalm, Dreef 1.

Yoga Borgele Deventer is goed te bereiken

In wijkgebouw De Schalm  verzorg al meer dan 25 jaar yogalessen. Maar ook in Twello, Terwolde en Colmschate worden er yogalessen gegeven. Aan de Dreef bij wijkgebouw De Schalm kun je gratis de auto kwijt, tegenover De Schalm is een grote parkeerplaats. Wanneer je geluk hebt dan kun je de auto zelfs voor de deur kwijt. De bus stopt voor de deur. Kom je op de fiets dan staat je fiets veilig in het fietsenrek naast het gebouw.   De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. De yogales is op de donderdag om 18.45 uur.  Ook is er meditatie yoga in De Schalm om 20.00 uur op de donderdag.

Yoga Borgele Deventer, yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht.
Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in Deventer en omgeving!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA CENTRUM DEVENTER

Yogacentrum Deventer en de backmitra voor de rug
Yogacentrum Deventer en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar het centrum van Deventer toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga centrum Deventer wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis privéles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kun je aansluiten bij een groepsles van yoga Borgele.

Yoga Borgele Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over Yoga Borgele Deventer en de mooie zaal in De Schalm? Mail info@yogaberrydeventer.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.