yoga boekweitkussen

Yoga boekweitkussen voor ontspannen

Yoga boekweitkussen voor een natuurlijke ontspanning

Yoga boekweitkussen, als yogadocent heb ik mij al 30 jaar bezig gehouden met ontspanning. Door ontspannen slapen begin je de dag al fris.  Onze boekweitkussens  zorgen dus voor een goede ondersteuning van je hoofd en nekspieren. Ook hebben onze  boekweitkussen bewezen dat het veel voordelen heeft. Fysieke klachten aan rug, nek en schouders kunnen worden voorkomen en verminderd met dit speciale yogaboekweitkussen. In combinatie met yogaoefeningen werkt het nog krachtiger door. Wanneer je ons boekweitkussen hebt geprobeerd, vraag je jezelf af waarom je niet eerder jezelf getrakteerd hebt op een boekweitkussen..

Wat zijn de voordelen van een yoga boekweitkussen?

De boekweitdoppen voor optimaal comfort. Het boekweitkussen werkt ontspannend voor lichaam en geest. Enkele voordelen zijn: voorkomt en vermindert schouder- en nekklachten. Ook de rug heeft er baat bij. De zomers worden steeds warmer in Nederland en het boekweitkussen is koel in de zomer.  Bij yoga zijn we natuurlijk bezig en boekweit is een natuurproduct en het is duurzaam.

COMBINEER YOGA MET BOEKWEITDOPPEN OM TE AARDEN

In onze maatschappij wordt het “aarden” steeds belangrijker. We zitten te veel i ons hoofd en het boekweitkussen maakt het hoofd leeg tijdens het slapen.

Laat je ondersteunen door boekweit

Een yoga boekweitkussen geeft meer ondersteuning dan gewone kussens. Vullingen zoals  veren, dons of  schuim zorgen voor de ondersteuning. Hierdoor zorgt een yoga boekweitkussen voor een natuurlijke ondersteuning van hoofd,  nek en schouders zonder dat het yogaboekweitkussen hard aanvoelt. De boekweitdoppen passen zich aan de vorm en het gewicht van je hoofd en nek aan. Zodoende voelt het kussen als een verlengstuk van je lichaam. Je spieren  in je rug, schouders en nek kunnen zich helemaal ontspannen. Door deze ontspanning zal je makkelijker inslapen en zal je je bij het bij het ontwaken fit en uitgerust voelen.

In Azië worden boekweitdoppen dus veel gebruikt omdat ze koel en natuurlijk zijn.  Eeuwen geleden waren Indiase ontspanningsdeskundigen zich al  bewust van de voordelen van het slapen op een yoga boekweitkussen. In Japan wordt het yoga boekweitkussen zelfs gebruikt om mensen te genezen van migraine. Bij de aankoop van het kussen kun je voor een kleine meerprijs yogaoefeningen ontvangen voor de nek en schouders. Deze oefeningen staan op een usb stick. In Nederland worden steeds meer mensen bewust van de voordelen van het yoga boekweitkussen.  Ook hier winnen de kussens aan populariteit. Zelfs in de Happinez  wordt nu reclame gemaakt voor deze kussens.

yoga boekweitkussen

Formaat van het yoga boekweitkussen

Wij maken het yoga boekweitkussen dus op elk gewenst formaat.  De kussens worden door ons wat meer gevuld dan normaal. Je kunt later boekweit er uithalen en later bijvullen. Ook is het mogelijk om bijpassende slopen erbij te bestellen.

De door ons gebruikte materialen bij het yogaboekweitkussen.

Ons boekweitkussen bestaat uit een hoes, gevuld met boekweitdoppen. Boekweitdoppen zijn de omhulsels van het boekweit. Het materiaal van het sloop  bepaalt u zelf.

Stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl voor jouw yoga boekweitkussen op maat.