Yoga boeken

Yoga boeken bij yogaberry in Deventer

Yoga boeken als ondersteuning in je yoga beoefening.

Als yogadocent in Deventer Epse, (bij Gorssel), Twello en Terwolde geef ik verschillende yoga boeken uit in eigen beheer.

YOGA ALS PIJNBESTRIJDING

MINDFULNESS YOGA BOEKEN

yoga boeken, Mindfulness Yoga
Mindfulness Yoga

 

 

 

 

 

Dit baanbrekende boek introduceert een heel nieuwe integratie van yoga en meditatie: Mindfulness Yoga. Mindfulness Yoga legt de nadruk op de spirituele kant van yogabeoefening, een dimensie waar te vaak overheen wordt gekeken. Er zijn maar weinig yogaboeken waarbij yoga en mindfulness verbonden worden. In het eerste deel van het boek geeft de auteur een prachtige en levendige inleiding op de leringen van de Boeddha en plaats hij die binnen de bredere context van de Indiase spirituele tradities. In de tweede helft van het boek geeft Boccio drie complete reeksen Mindfulness Yoga, met meer dan 100 foto’s, met gedetailleerde aanwijzingen voor lichaam, adem en geest.

MINDFULNESS ALS UITWEG

 

Mindfulness als uitweg
Meditatie als uitweg

Mindfulnessleven

Mindfulnessleven biedt je een pad naar welzijn. Het geeft je de hulpmiddelen om tegen de onvermijdelijke hindernissen van het leven opgewassen te zijn. En hoewel mindfulness misschien exotisch klinkt, kun je het ontwikkelen – en profiteren van de bewezen heilzame effecten ervan – zonder speciale training en zonder dat het je heel veel vrije tijd kost.

Ronald Siegel

Ronald is een ervaren therapeut en deskundige op het gebied van mindfulness, laat in deze uitnodigende gids precies zien hoe dat in zijn werk gaat. Je krijgt doeltreffende strategieën die je kunt gebruiken terwijl je naar je werk rijdt, de hond uitlaat of de afwas doet. Ook krijg je tips om praktisch aan de slag te gaan met oefeningen die maar 20 minuten per dag in beslag nemen. Stappenplannen, die je naar behoefte kunt aanpassen, helpen je om je aandacht zo te richten dat je in je dagelijks leven meer bereikt met minder inspanning.

MINDFULNESS IS ONDERDEEL BIJ DE YOGA BOEKEN

 

mindfulnessboek

Gedachten leiden een eigen leven, ze veroorzaken vaak stress, depressie en scheppen aldus een negatief zelfbeeld. Het achtweken trainingsprogramma in mindfulness leert stapsgewijs hoe we op een andere manier kunnen omgaan met telkens terugkerende gedachten. Dit boek beschrijft sessie per sessie de thema’s, inhoud, doelstellingen, oefeningen en tips van een mindfulness-training. Mindfulness is een combinatie van vipassana-meditatie en cognitieve psychotherapie. De auteur neemt de lezer mee naar de vroegste wortels van het boeddhisme, van waaruit vipassana zich heeft ontwikkeld en verspreid naar het Westen.

YOGA BOEKEN, ENERGIE IN BALANS

yoga boeken, energie in balans

Het yogaboek ‘Energie in balans’ is een praktisch yoga boek. Van de yoga boeken die ik uit geef is dit het meest praktische yoga boek wat ik ken. Aan de hand van overzichtelijke series yoga-oefeningen en helende massages geeft Josepha Strous yoga aanwijzingen. Zo kun je energie bewuster beleven en zo een gezond evenwicht voelen. Het boek bevat 17 series en meer dan 125 oefeningen vanuit diverse invalshoeken. De oefeningen worden verduidelijkt met foto’s. Dit boek biedt meer: het wijst erop dat spirituele bewustwording gekoppeld is aan zelfkennis.

MEER WETEN?

Ook heb ik de afgelopen 35 jaar veel yogaboeken verzameld, deze boeken kun je ook kopen. Zoek je een bepaald yogaboek, mail mij even. Wil je meer weten over deze yogaboeken of bestellen? Kijk dan even op www.yogaberrydeventer.nl of stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl