yoga boek

Yoga boek en mindfulnessboek

Yoga boek bij de yogales

Yoga boek, bij yoga door Berry Steenbruggen is yoga meer dan een yogales in de week. Maak eens kennis met de wereld van ontspanning. In eigen beheer geef ik een aantal yoga en mindfulness boeken uit. Je kunt ze bekijken en kopen op mijn yoga APP of mailen naar info@yogaberrydeventer.nl

Bekijk op onderstaande video de yoga en mindfulness boeken die in eigen beheer worden uitgegeven!

Wat is de wereld van ontspanning in Deventer?

Totale yogabeleving in Deventer met gratis yoga boek bij aanmelding yoga

Bij mij kies je voor een totale yogabeleving. Ik ondersteun je met een  yoga boek maar ook met  mindfulness boeken. Elke week ontvang je  het yoganieuws.  Elke week ontvang je de informatie over de yogales van die week per mail. Je kunt ook mee met mijn bijscholingen naar Bali of India. Ook bij de andere activiteiten ben je goedkoop of gratis welkom, zoals de maandelijkse meditatie en de wateryoga.

Wil jij ook elke maandag de yoga nieuwsbrief van Deventer ontvangen? Stuur dan even een mail naar info@yogaberrydeventer.nl

Yoga in Deventer en omgeving met gratis yoga boek

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yoga en mindfulness boeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

yoga en mindfulness boeken. Gratis yogaboek bij aanmelding yoga in Deventer

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Yoga APP en yoga boek

Download de yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening. op deze App zie je ook een yoga boek en mindfulness boeken

Wie is Berry Steenbruggen?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen.  Berry geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privé yoga lessen
  • tenenlezen

Elk jaar gaat hij twee keer naar Azië voor hatha yoga bijscholing.

Zijn inspiratie haalt hij bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag zijn er  2-3 yogalessen waar je uit kunt kiezen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yoga weekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij privé-lessen en privé zwangerschaps yogalessen. Een yoga boek krijg je gratis bij je tweede yogales.

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles en ontvang een gratis yoga boek.