yoga binnenstad Deventer

Yoga binnenstad Deventer

Vanuit de binnenstad Deventer naar YOGA

Yoga binnenstad Deventer, in de binnenstad is het moeilijk parkeren en zijn de yogalessen vaak duur. Maar er zijn veel mogelijkheden om vanuit de binnenstad snel bij een yogales te komen.

Yoga De Worp in Deventer is voor mij heel speciaal

Vanuit de binnenstad van Deventer is het een mooie wandeling of fietsritje naar De Worp.  Omdat ik op De Worp in Deventer ben geboren en ook nog steeds yogales geef in mijn oude kleuterschool, blijft deze yogalokatie speciaal. Nog steeds ben ik trots op deze wijk waar veel georganiseerd wordt. Op de woensdagavond verzorg ik een yogales in Het Hovenhuus  om 19.30 uur. Een mooie ruime zaal in een heel mooi buurthuis.

Yoga op De Worp, gratis proefles

Volg je yoga op De Worp vanuit de binnenstad van Deventer dan kan dat heel bijzonder zijn. Vanuit de stad kun je op drie manieren gemakkelijk in Het Hovenhuus komen op De Worp. Het is heel relaxed wanneer je de IJssel oversteekt, alsof je de stress al achter je laat. Ben je met de auto dan kun je die gemakkelijk kwijt in de Leliestraat of Hovenierstraat. Omdat het voor mij een bijzondere plek is om yoga te verzorgen, is je eerste yogales gratis. Yoga op De Worp biedt jouw een mooie aanbieding, omdat ik zelf van De Worp kom.

Yoga binnenstad Deventer, inhalen van een yogales in Terwolde. Twello en in Borgele

Omdat er veertien yogalessen zijn in de week in en om Deventer, kun je een yogales gemakkelijk inhalen. In Twello wordt er yoga gegeven op de dinsdagavond om 20.00 uur. Ook in Terwolde kun je overdag terecht op de woensdag om 13.15 uur. Natuurlijk kun je ook terecht in de vijf yogalessen die in Deventer worden gegeven. Kijk eens bij de lestijden.  Vanuit de binnenstad van Deventer ben je ook snel in Borgele. In De Schalm in Borgele verzorg ik om 18.45 uur een yogales en om 20.00 uur een yogales met meditatie.

yogales de Worp in het Hovenhuus

Elk jaar een chakra cursus

Wil jij meer weten over chakra’s? In de maanden oktober, november en december is een chakra cursus. Elke week ontvang je de theorie per mail en zijn er twee yogalessen voor elk chakra. Wanneer je deze tien intensieve chakrayogalessen hebt gevolgd dan ben je je heel bewust van de chakra’s. Yoga De Worp kent een holistische aanpak.

Eens een andere vorm van yoga uitproberen is geen probleem

Yoga binnenstad Deventer
yogales Deventer binnenstad

Je kunt zelfs op twaalf verschillende tijden terecht voor een yogales, dus eens een andere yogavorm uitproberen is geen probleem. Er is Yoga Twello, Yoga Terwolde, Yoga Voorst en Yoga Colmschate. De  verschillende yogavormen zijn: stoelyoga, backmitrayoga, wateryoga, meditatieyoga en blootwateryoga. Een yoga priveles behoort ook tot de mogelijkheden.