yoga bijscholing

Yoga bijscholing, samen met mij de verdieping in

Yoga bijscholing, in het onderwijs heel normaal.

 

Maar er zijn ook spirituele yoga bijscholingen. Je ontvangt een YOGA BIJSCHOLING van een yogadocent met 35 jaar ervaring. 
yoga coach
Yoga bijscholing in India

Yoga bijscholing, tijdens mijn yoga bijscholingen in India zag ik vaak dat mensen naar iemand toegingen die hun begeleidde volgens het yogapad. Hier kennen we wel psychologen en NLP trainers, maar niet iemand die het achtvoudige pad van Patanjali volgt samen met jou. Die je bewust laat worden van spirituele oplossingen, naast de materiele oplossingen in het leven.

Waarom een yoga bijscholing?

  • het yogapad is dus ideaal om samen te laten gaan met praktische westerse oplossingen. Veel mensen gaan naar psycholoog en zitten op yoga.
  • een yoga bijscholing laat je bewuster worden, zodat  jouw beslissingen ook kloppen met wat je voelt!
  • samen kijken we naar de diepere beweegredenen van jouw beslissingen.
  • een yogacoach staat als een goede vriend naast je en reflecteert, wanneer nodig.
  • de spirituele kant van jouw doelen worden duidelijker bij deze coaching en gaan beter samen met je praktische resultaten.
  • je hebt het gevoel dat je samen op pad bent.

yoga coach

Wat houdt de yoga bijscholing praktisch in?

Wij gaan samen kijken naar jouw wensen om bepaalde beslissingen te nemen. Het kan ook zijn dat je op de yoga manier naar je blokkades wilt kijken. Door gesprekken, yoga, kleine opdrachten, visualisaties en meditatie volgen we samen jouw pad. Samen doen we yogahoudingen die bij jou passen en kijken wat de blokkades in je lichaam te zeggen hebben. Omdat we in een wereld leven van snel, deadlines, prestatie kan het zijn dat je jezelf snel voorbij loopt. Een yogacoach zorgt ervoor dat je dicht bij jezelf blijft en beslissingen neemt in het leven waar je blij van wordt.

 

yogabijscholing
verdieping in je yogawereld

Wie is Berry Steenbruggen?

Mag ik me even voorstellen?  Ik ben Berry Steenbruggen, geboren in 1958 in Deventer op de Worp. Na mijn schoolopleiding ging ik aan de  gang een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was toch niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen.

Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond dus verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven!

Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Prachtig om altijd yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.

Yogabijscholing in India

Kom eens langs in Deventer, voor een gratis oriënterend yoga bijscholingsconsult! Ontvang een gratis yogales. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.