Yoga beleving Deventer

Yoga beleving Deventer, voel alles wat yoga is

Wat is yoga?

Momenteel zie je veel sportschoolyoga. De sportscholen adverteren met kreten dat je leniger wordt of dat je afvalt door yoga. Maar de yoga zoals ik die al 35 jaar uit India haal heeft met sportschoolyoga niets te maken. Yoga is meer dan alleen maar yogaoefeningen. In een yogales maak je kennis met mantra’s, mudra’s, meditatie, enz.. Yoga beleving Deventer laat je kennis maken door middel van privélessen met alles wat yoga voor jou kan betekenen.

Waarom privélessen bij yoga beleving Deventer?

Ik wil je kennis laten maken met yoga die op maat gemaakt is voor jou. In een gratis intake maken we samen een mooi yogaprogramma. De privélessen kunnen bij jou in huis zijn, een vertrouwde omgeving. Ook ben je welkom bij mij. Je kunt kiezen uit wel zeven facetten uit de yoga. Bij yoga beleving Deventer ontvang je ook je online yogalessen op maat via mijn youtubekanaal.

Hoe, waar en wanneer yoga beleving Deventer

Bij de gratis intake bekijken we samen welke krenten uit de yoga bij jou passen. We ontmoeten elkaar vier keer, maar dit programma kan ook uitgebreid worden. Je kunt nog extra yoga mee krijgen naar huis. De yogaboeken, de video’s en de yoga op maat kun je ook meenemen naar huis om thuis aan de gang te gaan met yoga. Kortom wij bieden een flexibel yoga programma op maat aan. Ook mensen met een beperking kunnen deelnemen aan het programma.

yoga beleving Deventer
yoga beleving Deventer op maat voor jou

Je bijdrage

Yoga beleving Deventer kan je ook financieel een mooi aanbod doen. Voor de vier bijeenkomsten met alle extra’s betaal je 150 euro. Het programma kan uitgebreid worden met extra bijeenkomsten, groepsyogalessen of online yogalessen. Het is ook mogelijk om maandelijks te betalen.

Vragen?

Heb je vragen over wat yogabeleving Deventer voor jou kan betekenen, mail mij dan info@yogaberrydeventer.nl of bel mij 0618735591