yoga Bathmen

Yoga Bathmen, voor pure ontspanning op maat

BATHMEN

Yoga Bathmen, Bathmen ken ik als een gezellig dorp, gelegen tussen Deventer en Holten. Bathmen ligt dicht bij Epse, waar ik al jaren lang yogalessen verzorg in de kerk van Epse, aan de Lochemseweg 36. Woon je in Bathmen of omgeving en heb je belangstelling voor yoga dicht bij huis, dan is de kerk in Epse een mooie locatie om yogales te volgen.  Ook wordt er yogales gegeven op de vrijdagochtend om 10.00 uur in de kerk van Colmschate. Je eerste yogales is gratis.

Yoga op een speciale plek

Ik verzorg twee yogalessen in Epse op de maandagavond, voor de lestijden kijk even op Les Kerk Epse. In deze sfeervolle kerk verzorg ik al jaren lang de yogales, de yogalessen zijn net even iets anders dan yoga in een sportzaal. In Epse word je geïmponeerd door de ruimte, het hoge plafond en schitterende glas-in-lood-ramen. Een mooie locatie om dicht bij jezelf en even helemaal tot rust te komen. Parkeren kan voor de kerk of tegenover in de straat. De kerk in Colmschate was de Indonesische kerk, ook een sfeervolle ruimte.

Yoga Bathmen
ontspannen in Bathmen en omgeving

Veel extra’s bij YogaBathmen

Ik ondersteun je met podcasts, vlogs en mooie workshops. Yoga is meer dan alleen maar de yogaoefeningen daarom gebruiken we in de yogalessen mantra’s en mudra’s. Regelmatig zijn er mooie yogaworkshops, zoals backmitraworkshop, wandeling Levenstuinen en klankschalenbad.

Wat een kat kan, kun jij ook!

Yoga door een yogi bij yoga Bathmen

Ik, Berry Steenbruggen,  verzorg niet alleen de yogalessen voor Yoga Bathmen maar voor veel plaatsen in en om Deventer. Zo is er yoga in Twello, Terwolde, Colmschate en ook wateryoga in Twello.

Gratis proefles bij yoga Bathmen

Woon je in Bathmen of directe omgeving en wil je een keertje gratis ontspannen met een yogales, meld je dan aan voor een gratis proefles. In de kerk aan de Lochemseweg 36 in Epse of in de kerk van Colmschate vindt jij je ontspanning. Mail info@yogaberrydeventer.nl

Welkom voor een gratis proefles in een kerk. Kijk ook eens op deventeryoga voor Bathmense yogalessen.

Er is ook yoga Olst, yoga Colmschate, yoga Diepenveen, yoga Twello, yoga Epse, yoga Gorssel en yoga Voorst. Voeg even het woord Berry toe bij google