yoga app Twello

Yoga APP Twello, voor ontspanning

Yoga APP Twello

Yoga APP Twello, weer een nacht dat je moeilijk kunt slapen? Anders dan anders: yoga voor het slapen gaan. Doe wat yoga-oefeningen om lekker in slaap te vallen of gebruik de oefening voor de buikademhaling

Veel informatie op de APP Twello

Wil je veel yoga informatie? Op de yoga Twello  APP kun je heel veel, zoals: je afmelden voor een yogales, aanmelden, snel even kijk waar er een yogales is. Yogalessen zijn er in Deventer, Epse, Twello en Terwolde. Het is ook heerlijk om je yoga-oefeningen gewoon thuis te doen. Met de handige yoga Deventer APP op je iPad of telefoon.. De aardingdsoefeningen en de nek en schouder oefeningen zijn ook heel geschikt voor beginners. Yoga op het werk wordt gemakkelijk met deze app. Je hoeft niet op je kop naast je bureau te staan, maar eenvoudige ‘desktop-asanas’ geven je de ontspanning die je schouders en (muis)armen verdienen.

Adem meditatie

Adem in, adem uit, de ademmeditatie is een mooi meditatie. Neem 15 minuten pauze, ga zitten en concentreer je enkel en alleen op je ademhaling. Deze yoga oefening op de yoga Deventer APP  helpt je simpelweg om voor heel eventjes helemaal nergens aan te denken. Handig, want wanneer doe je dat nou eigenlijk?

Je zou haast denken dat mensen niet meer zonder kunnen: een smartphone. Iedereen is zo langzamerhand vergroeid met zijn Samsung Galaxy of iPhone. De oneindige hoeveelheid apps voedt deze rage. Om enigszins rust te kunnen bewaren is er  een yoga app Twello met  meditatie en mindfulness ontwikkeld door yogadocent Berry Steenbruggen.

Lichaam en geest bij de yoga

Yoga is gericht op het bereiken van eenwording tussen geest en lichaam. Smartphones daarentegen lijken soms juist het tegenovergestelde te doen. Toch kan ook de techniek van smartphones je helpen bij je yogaoefeningen. De yoga app Twello is gratis! Geniet van deze yoga Twello  APP en mail eens of je nog tips hebt voor nog meer ontspanning!

Kom ook eens langs voor een yogales in Twello, de eerste proefles is gratis! YOGALES TWELLO

info@yogaberrydeventer.nl

yoga app Twello

Yoga in Twello en omgeving

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Twello.

Meer dan 500 mensen hebben in Twello en omgeving ( ,Terwolde en Epse, Gorssel) al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven.  Daarom heb ik de yoga Twello APP ontwikkeld. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week,  wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Twello, zoals spirituele ruimten. In Twello  is de yogales achter de kerk in Twello. In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales  in een perenboomgaard. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Geniet van de yoga app Twello en ontspan met je telefoon.