yoga advies

Yoga advies, een onafhankelijk advies

Yoga-advies, we doen het samen

Yoga-advies, de yogastudio’s zijn als paddenstoelen de grond uit geschoten. De ene yogaschool belooft nog meer dan de andere school. Je wordt leniger, je valt af enz. Hoe weet je nu wat bij jou past en hoe vind je een advies dat niet uit eigen belang komt? Berry Steenbruggen is een gepensioneerd yogadocent. Hij geeft nog een paar yogalessen in Deventer, Epse en Twello. De afgelopen 35 jaar heeft hij 20.000 yogalessen verzorgd en honderden mensen privé yogalessen gegeven. Hij zag dat mensen van de ene yogadocent naar de andere gingen omdat ze niet vonden wat ze zochten. Je ontvangt het yoga-advies van een yogadocent die de wijsheid altijd uit India haalde.

Verwennen jezelf op een yoga-advies aan huis of anders?

Wat is er mooier om jezelf  te trakteren op een yoga-advies, zonder dat je de deur uit moet! Ook kan je het yogaadvies bij mij thuis ontvangen of online. Je kunt na het yoga-advies duidelijk aangeven bij een yogadocent waarvoor je komt. Ook de yogavorm wordt voor jou duidelijker. Kortom je komt beslagen ten ijs op de yogales.

yoga priveles ouderen aan huis

 

VAN WIE ONTVANG JIJ JE YOGA PRIVELES?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na vijf jaar werken als inkoper kreeg Berry Steenbruggen verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn 50ste verjaardag heeft Berry Steenbruggen in de mooiste kerk van Deventer (de Lebuinuskerk) mogen vieren samen met zijn cursisten met een klankenbad van Danny Becher. Ook heeft contact met verschillende spirituele leraren in India en daarbuiten waar hij zelf het yoga advies haalt. Krishnamurti, Amma, Osho hebben zijn kijk op de yoga veranderd. Berry ging ook vaak voor een yoga-advies naar India. Hij heeft in 2020 zijn 12.000ste yogales verzorgd en dit gevierd met de cursisten.

PRIVELESSEN ZIJN EEN BEGRIP IN DEVENTER

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.  Ouderen yoga aan huis is ook een specialisatie van hem. De laatste tijd verzorgt hij ook wateryoga en blootwateryogalessen. Omdat Berry veel yoga-ervaring heeft kan hij aanvoelen welk yoga-advies er nodig is om je weer in balans te brengen.

Zijn specialisaties bij een yoga-advies zijn:

  • welke ontspanningsoefeningen
  • waar ademhalingsoefeningen
  • hoe visualiseren
  • waar yoga als therapievorm
  • wie weet veel over de chakra’s
  • waar terecht voor hyperventilatie
  • hoe pak je angsten en depressies aan
  • waar yoga privéles
  • naar wie ga je met je yoga-advies
yoga advies
Mijn yoga advies op Bali

Gratis intakegesprek bij yoga-advies

Kom eens voor een gratis intakegesprek voor je  privé-advies bij Berry Steenbruggen en ervaar de 35 jaar yogaervaring. Later beslis je of je door gaat met een yoga-privé yoga-advies. Elk jaar gaat Berry zelf twee keer naar Azië voor een yogaadviezen. Kijk ook eens op deze site

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor meer informatie.

Kijk ook eens onder Deventeryoga, yogaVoorst, yogaTerwolde, yogaGorssel, yogaDiepenveen, yogaBathmen  en trakteer  jezelf op een gratis intake.