yoga 2023 aanbieding

Yoga aanbieding seizoen 2023

Yoga aanbieding voor Deventer Twello en Gorssel Epse, gratis yogaboeken en kans op voorstelling Paul van Vliet

Yoga aanbieding, deze speciale yogaaanbieding geeft jou veel extra’s. Trakteer jezelf in het yogaseizoen 2023 op goede, goedkope en ontspannende yoga. Ontvang ook nog extra twee boeken die jou ondersteunen in je ontspanning. Ook maak je kans op een gratis voorstelling van Paul van Vliet.

Ontvang het gratis mindfulnessboek bij deze yogaaanbieding

Print deze pagina met yoga aanbieding dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie mindfulnessboek samen met nog een yogaboek.

yoga aanbieding

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1.000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  twaalf yogalessen in de week.  Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello en in De Scheg.  Zwangerschapsyoga door Ellen Dijkstra en mij.  Elke week ontvang je het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  Er is ondersteuning met yogaboeken. Regelmatig zijn er workshops voor een speciale prijs.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer en omgeving, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. Regelmatig is er een mooie yoga aanbieding.

YOGA OP BIJZONDERE PLEKKEN

Yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten op een landgoed en in een hele mooie tuin in Deventer.  Yoga Twello is  achter de kerk in gebouw Irene. In Colmschate is er yoga in de kerk. De yogaruimte bij De Schalm in Deventer is ook een mooie stille ruimte.

yoga aanbieding 2023

 

Ontvang ook nog een gratis yogaboek bij de yoga aanbieding

yoga 2023 aanbieding
Deventer yoga aanbieding

Print deze yoga aanbieding pagina dus uit en neem de print mee naar je eerste yogales. Deze yoga aanbieding geldt in de maanden januari, februari, juni, juli, augustus en september 2023. Wanneer je minimaal drie maanden op yoga blijft ontvang je gratis het mooie yogaboek en het mindfulnessboek.

Contact voor de yoga aanbieding: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl