yoga aanbieding Deventer

Yoga aanbieding Deventer yogalessen

Yoga aanbieding Deventer met veel gratis!

Yoga aanbieding Deventer, na deze bijzondere hete zomer heb jij misschien ook goede voornemens om regelmatig te ontspannen en tijd te nemen voor jezelf. We leven in een maatschappij waar veel van ons verwacht wordt en waarbij we ook veel prikkels ontvangen. Hierdoor kunnen we zenuwachtig worden of geprikkeld raken, slecht slapen, niet meer geconcentreerd zijn, enz..  Een uurtje yoga in de week kan er al voor zorgen dat je genoeg kunt ontspannen om er weer een poos tegen te kunnen.

Gratis een tweede yogales bij deze yogaaanbieding

Het is zelfs mogelijk om gratis een tweede keer in de week te komen voor een yoga ontspanning. Iedere week is er een thema bij de yogales die er voor zorgt dat je kunt ontspannen en weer opgefrist naar huis gaat. Voor de yogales ontvang je gratis informatie over de les van die week. Je eerste proefles  yoga is natuurlijk gratis. In de afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het “tenenlezen”. Je ontvangt bij inschrijving een gratis tenenleessessie met yogatips die speciaal voor jou zijn.

Yoga aanbieding Deventer, incl. chakracursus

In het yogaseizoen is er altijd een yoga chakra cursus. In de maanden oktober, november en half december gaan we met yogaoefeningen door de chakra’s. Weet je niets van chakra’s, dan ontvang je voor de yogales per mail alle informatie. Aan elk chakra besteden we twee yogalessen. Bij de Hatha yoga zijn we ons goed bewust van de eerste vijf chakra’s, maar aan het zesde chakra besteden we ook aandacht. Deze yoga aanbieding Deventer kun je mooi gebruiken bij je eerste chakra yogalessen.

yoga aanbieding Deventer
yoga aanbieding in Deventer

Yogaaanbieding Deventer, je mist geen enkele yogales

Omdat er op verschillende plekken in en om Deventer les wordt gegeven hoef je geen enkele yogales te missen. De hele week wordt dezelfde yogales gegeven en er zijn 12 yogalessen in de week. Omdat er op bijzondere plekken yoga wordt gegeven is het ook leuk om eens yoga in een kerk te ontvangen. Spreekt een yogales je heel erg aan, dan kun je gratis een tweede keer komen in dezelfde week.

Yoga aanbieding Deventer, hoe maak je er gebruik van?

Print dit blog uit en neem het mee naar je eerste gratis proefles. Bij je tweede yogales ontvang je een gratis yogaboek en maken we een afspraak voor je gratis privéles met het tenenlezen. Alleen de yogainformatie voor jou op maat is ook mogelijk. Kies je liever voor een gratis wateryogales dan kan dat ook. Yoga aanbieding Deventer is alleen geldig met uitgeprint blog.

Kijk ook eens bij yoga Twello, yoga Voorst, Yoga Bathmen, yoga Gorssel, yoga Diepenveen en yoga Epse en voeg even het woordje yoga toe onder google. Overal in Deventer en omgeving kun je gebruik maken van de yogaaanbieding.