yoga aan huis

Yoga aan huis Deventer

Privéyogales of met jouw bubbel thuis

Yoga aan huis Deventer, je kunt bij Yoga door Berry Steenbruggen ook yogalessen volgen voor jou alleen of met je vrienden of familie. Yoga thuis is een heel goede manier om met yoga te beginnen, je ontvangt in jouw vertrouwde ruimte de yoga op maat. Ook kun je bij deze privelessen je meer verdiepen in je eigen persoonlijke ontwikkeling. De yogalessen worden speciaal afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. In een privéles yogales heb je ruimte om vragen te stellen of stil te staan bij hetgeen je voelt. Je leerproces gaat op deze manier veel sneller en dat kan je zelfvertrouwen vergroten. Bij de yoga thuis gaan we samen werken aan je persoonlijke blokkades. We maken gebruik van yoga, lichaamswerk, ademtechnieken, rebirthing en het tenenlezen. Je kunt ook een paar mensen uitnodigen voor  yoga aan huis na gelang de ruimte bij je thuis.

Een intake bij yoga aan huis Deventer is gratis

thuis yoga

Omdat yoga aan huis een yogales op maat is, hebben we eerst een intake. Tijdens deze intake kijken we welke yoga bij jou past. Door mijn lange yoga ervaring kan ik je een uitgebreid yoga advies geven bij jou thuis. Bij yoga aan huis Deventer kies je voor een holistische aanpak.

Yoga aan huis Deventer is priveles

Een yoga aan huis les kun je gebruiken bij spanningen die je beperkingen geven in het dagelijks leven. Zo’n privéles kan je ook helpen wanneer je geen blokkades ervaart in het dagelijks leven. Een privéles  kan je weer wat bewuster maken van je gewone of spirituele leven. Zelf maak ik regelmatig gebruik van privé yoga lessen bij mijn Goeroes in het oosten! Bij yoga aan huis Deventer ontvang je de yoga direct vanuit de bron, India.

Yoga in Deventer en omgeving

Berry verzorgt al meer dan 30 jaar groepsyogalessen in  Deventer. Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga  voor hen kan betekenen. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Prive zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken. Workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. Yoga aan huis bestaat al 15 jaar.

Yoga op bijzondere plekken

De groepsyogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales buiten. Ook is het mogelijk om de yoga thuis op zo’n mooie plek te ontvangen.  Elk jaar reist Berry  naar Azië voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Wie is YogaBerry?

Berry Steenbruggen is geboren in Deventer op de Worp waar zijn ouders een groentezaak hadden. Daardoor kwam hij ook in het “zakenleven” terecht als inkoper bij een grote computerfabrikant. Na 5 jaar werken als inkoper kreeg hij verschillende lichamelijke klachten en realiseerde hij zich dat dit niet was wat hij echt wilde. In 1985 besloot hij om de hardware te vervangen voor de software en zijn yoga ervaringen te delen. Zijn “nieuwe baas” heeft hem nu  30 jaar in dienst. Hij heeft in al die jaren mooie spirituele kado’s mogen ontvangen met als bonus een wereldreis van een jaar, samen met zijn cursisten mooie spirituele reizen mogen maken naar India en Bali. Yoga aan huis haalt zijn kennis nog steeds uit Azië en “het leven”.

Yoga thuis en de specialisaties

Berry geeft dus al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”. Yog
Zijn specialisaties zijn:
ontspanningsoefeningen.
ademhalingsoefeningen
visualisaties.
yoga als therapievorm
de chakrayoga
privé lessen
tenenlezen

Bij yoga aan huis Deventer kun je dus ook gebruik maken van bovenstaand.

Waarom yoga aan huis Deventer bij yogaberry?

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven.  Elke dag worden er 2-3 yogalessen gegeven. Ook geeft hij maar 2 vormen van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Yoga aan huis kun je ook geven als een yoga cadeautje aan iemand. Veel ouderen ontvangen yoga aan huis van hun kinderen. Je kunt yoga aan huis Deventer ook inschakelen om iemand een yoga cadeautje te geven.

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.