Yoga in Deventer Colmschate Twello

Yoga 2023 ontspant door meer diepgang

Yoga 2023

Yoga 2023 in Deventer, Terwolde en Twello. Na mijn Bali reis is er zoveel opgedane inspiratie wat ik met jullie wil delen. Ook in 2023 bieden we bijna dezelfde yogalessen aan als in 2022. We hebben natuurlijk geleerd van de crisissen.

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. Bij yoga 2023 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra.

Wateryoga en blootwateryoga bij yoga 2023

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga ook de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding bij de yoga 2020..

Yoga en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten.

yoga 2023
yoga in 2023 in Deventer

Yoga en de stilte in jezelf

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2023  graag met jullie willen delen tijdens stiltedagen bij het oude klooster Nieuw Sion.

Yoga 2023 in Deventer Epse Terwolde en Twello

Kortom in 2023 is er dus weer veel te beleven bij de yoga 2023 in Deventer. Heb jij ook leuke ideeën om de yoga in Deventer nog spiritueler en mooier te maken, mail mij dan.

Yogalessen in  2023 en nieuwe yogalokaties

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. De afgelopen jaren zijn er ook nog bijgekomen de blootwateryoga en de yoga in Colmschate op de maandagavond.

Meer weten over yoga 2023 in Deventer en omgeving

Wil jij meer weten over de yoga 2023 in Deventer , Terwolde, Twello en Colmschate, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl