Yoga in Deventer Epse Twello

Yoga 2022 ontspant door meer diepgang

Yoga 2022

Yoga 2022 in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Na mijn Bali reis is er zoveel opgedane inspiratie wat ik met jullie wil delen. Ook in 2020 bieden we dezelfde yogalessen aan als in 2019

Yoga workshops met de backmitra

In 2018 heb ik de backmitra leren kennen en heb deze geïntegreerd met yoga en zo ontstond de backmitrayoga. Bij yoga 2022 zijn er verschillende workshops waarbij je kennis kunt maken met de backmitra.

Wateryoga en blootwateryoga bij yoga 2022

Yoga en water zijn een mooie combinatie, het geeft je een gevoel van vrijheid. Vorig jaar is naast de wateryoga ook de blootwateryoga ontstaan in Deventer. Elke laatste zaterdag van de maand ben je welkom in De Scheg voor de wateryoga zonder badkleding bij de yoga 2020..

Yoga en yogaboeken

Wat is yoga zonder een mooie theoretische kennis? Ik heb een paar mooie yogaboeken en mindfulnessboeken kunnen bemachtigen bij de uitgever. Kijk eens op deze link of deze boeken jouw yoga plezier kunnen vergroten.

yoga 2019

Yoga en de stilte in jezelf

In de afgelopen jaren is de stilte dus een steeds grotere plek in mijn leven gaan vormen. Deze stilte wil ik in 2020 en 2021 graag met jullie willen delen tijdens stiltedagen bij het oude klooster Nieuw Sion.

Yoga 2022 en Boeddha

Een oude kerk in Deventer is nu dus een huis met 5000 Boeddhabeelden. Bij yoga 2021 wil ik met jullie de energie daar graag delen. Het komend jaar ben je welkom voor yoga tussen de 5000 Boeddhabeelden maar ook zit ik te denken aan weer een klankenbad met Danny Becher. Peter Vredeveld de eigenaar van de kerk en de mooie Boeddhabeelden zal ons weer vertellen over zijn passie.

Yoga 2022 in Deventer Epse Terwolde en Twello

Kortom in 2021 is er dus weer veel te beleven bij de yoga 2021 in Deventer. Heb jij ook leuke ideeën om de yoga in Deventer nog spiritueler en mooier te maken, mail mij dan.

Yoga 2022 en nieuwe yogalokaties

Ik gaf al yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Het afgelopen jaar zijn er ook nog bijgekomen de blootwateryoga en de ladiesnight yoga bij De Scheg in Deventer op de maandagavond.

Meer weten over yoga in Deventer en omgeving

Wil jij meer weten over de yoga 2022 in Deventer yoga, yoga Epse,  Terwolde yoga,  yoga Twello, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl