Workshop Yoga nog meer verdieping

workshops yoga

Met Henk van Baalen door spiritueel Deventer

Workshop yoga, op zondag 29 mei wandelen we met Hank van Baalen door Deventer. Het thema is struikelstenen en spiritualiteit in Deventer.

Workshop yoga mantra concert

Op 15 mei 2022 om  14.30 uur komt Ilse Roelofsen om samen met ons mantra’s te zingen. In elke yogales gebruik ik mantra’s maar nu leer je er meer over en kun je live genieten van Ilse en haar mooie muziekinstrument. We komen samen in de mooie kerk van Epse.

Chakra’s en De Levenstuinen.

Op 24 april 2022 om 10.30 uur  wandelen we samen door de tuinen van Groot Honschoten in Teuge.  Deze tuinen zijn zo mooi verbonden met de chakra’s. Je leert meer over chakra’s en we genieten natuurlijk van het voorjaar in de tuinen. Bijdrage 15 euro en yogacursisten ontvangen een korting. In de maanden juli en augustus 2021 wandelen we samen door de Levenstuinen in Teuge. Het is ook een kleine cursus chakra’s. Bijdrage 10 euro incl. entree. Privé wandelingen met chakracursus zijn ook mogelijk. Yoga workshops kun je ook op maat ontvangen.

Buitenyoga 2022 is zomeryoga

Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie…..
Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen!

Blootyoga

Workshop yoga, er is natuurlijk al blootwateryoga in Deventer, maar nu is er ook blootyoga. Vanaf de laatste zaterdag in september 2021 ben je welkom om 16.00 uur voor een blootyogales.  Zie ookdeze site

Workshop yoga klankenbad

Op zondag 19 januari 2020 is er een klankenbad om 14.30 uur in de kerk van Epse. Astrid van der Maden laat ons de ziel horen van verschillende instrumenten. Kijk ook eens op deze blogpagina

Levenstuinen

In de maanden juli en augustus 2021 wandelen we samen weer door de Levenstuinen in Teuge. Het is ook een kleine cursus chakra’s. Bijdrage 10 euro incl. entree. Privé wandelingen met chakracursus zijn ook mogelijk. Yoga workshops kun je ook op maat ontvangen.

Zomer ontspanning

Ook in de zomer van 2021 is er weer een mooi ontspanningsprogramma. Met een knipkaart kun je gebruik maken van yoga, voetreflex, tenenlezen, natuurlijk yoga maar je kunt ook gebruik maken van een consult Chinese geneeswijze. De yogalessen zijn zo veel mogelijk buiten deze zomer!

Buitenyoga 2022

Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie…..
Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen!

workshops yoga, buitenyoga

Rug workshop yoga Backmitra

workshops yoga backmitra

In de maanden juli en augustus 2021  kun je je rug een kleine vakantie geven met de backmitra. Je ontvangt de backmitra dan gratis. De workshop is aan de J.P. Thijsseweg 132 en de bijdrage is 50 euro. Deze workshop is er iedere 2 a 3 maanden.

Workshop yoga 2022 Zomeraanbieding:

Wanneer je voor het eerst komt bij de buitenyoga, dan heb ik nu een leuke aanbieding:

Voor vier buitenyogalessen betaal je slechts EUR 40,00

Heb je belangstelling voor yogalessen in de zomermaanden of voor de buitenyoga, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl

Bij voldoende belangstelling zal ik eenmaal per week yogales blijven geven in juli en augustus. Waar en wanneer zal ik jullie voor die tijd laten weten.
Bij mooi weer zullen er buitenyogalessen worden gegeven.
De lessen worden gegeven in het plantsoen op De Worp, waar ik geboren ben of in Twello bij gebouw Irene op het grasveld, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer.

buitenyoga

 

Wichelroede en workshop yoga

Je kunt kennismaken met de wichelroede bij de kerk in Wilp. Ook in de zomer van 2022 kun je met mij naar krachtplekken in de omgeving van Deventer

 

 

Mail voor meer informatie over de workshops info@yogaberrydeventer.nl