Workshops Yoga voor nog meer verdieping

workshops yoga

Blootyoga

Er is natuurlijk al blootwateryoga in Deventer, maar nu is er ook blootyoga. Op zaterdag 1 februari 2020 ben je welkom om 16.00 uur voor een blootyogales. Na opgave krijg je te horen in welke yogazaal in Deventer. Blootwateryoga, elke laatste zaterdag van de maand welkom. Zie onze site en deze site

Klankenbad

Op zondag 19 januari 2020 is er een klankenbad om 14.30 uur in de kerk van Epse. Astrid van der Maden laat ons de ziel horen van verschillende instrumenten. Kijk ook eens op deze blogpagina

Levenstuinen

Op zondag 2 juni 2019 om 10.20 uur wandelen we samen weer door de Levenstuinen in Teuge. Het is ook een kleine cursus chakra’s. Bijdrage 10 euro incl. entree.

Zomer ontspanning

Ook in de zomer van 2019 is er weer een mooi ontspanningsprogramma. Met een knipkaart kun je gebruik maken van yoga, voetreflex, tenenlezen, natuurlijk yoga maar je kunt ook gebruik maken van een consult Chinese geneeswijze. De yogalessen zijn zo veel mogelijk buiten deze zomer!

Buitenyoga 2019, over een paar maanden al!

Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie…..
Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen!

workshops yoga, buitenyoga

Rug workshop Backmitra

workshops yoga backmitra

Op zondag 30 september 2018 om 14.00 uur, dan kun je je rug een kleine vakantie geven met de backmitra. Je ontvangt de backmitra dan gratis. De workshop is aan de J.P. Thijsseweg 132 en de bijdrage is 50 euro. Deze workshop is er iedere 2 a 3 maanden.

Buitenyoga 2018 Zomeraanbieding:

Wanneer je voor het eerst komt bij de buitenyoga, dan heb ik nu een leuke aanbieding:

Voor drie buitenyogalessen betaal je slechts EUR20,–!

Heb je belangstelling voor yogalessen in de zomermaanden of voor de buitenyoga, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl

Bij voldoende belangstelling zal ik eenmaal per week yogales blijven geven in juli en augustus. Waar en wanneer zal ik jullie voor die tijd laten weten.
Bij mooi weer zullen er buitenyogalessen worden gegeven.
De lessen worden gegeven in het plantsoen op De Worp, waar ik geboren ben of in Wilp/Twello bij landhuis Klein Noordijk, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Kijk eens op yogakleinnoordijk.

buitenyoga

Levenstuinen

Zondag 24 juni is er dus de workshop “chakra’s”. We wandelen door de levenstuinen in Teuge en ik zal wat vertellen over de symbolen in deze tuinen die in relatie staan met de chakra’s.

Lebuinuspad

Op zondag 17 juni wordt het lebuinuspad geopend. Van 11.00 uur tot 15.00 uur kun je kennismaken met de wichelroede bij de kerk in Wilp. Deze workshop is gratis.

Rondleiding Nieuw Sion

Op zondag 10 juni om 11.00 uur wandelen we met Ruud Pragt in en om het oude klooster Sion, nu Nieuw Sion.  Zie hoe de monniken toen leefden en hoe nu een moderne invulling mogelijk is op het kloosterleven. Bijdrage 10 euro.

 

 

 

Ik wil jullie graag uitnodigen voor deze bijzondere workshop.
Zaterdag 14 april om 14.00 uur aan de Rielerweg 71-73 in Deventer.
Vergoeding EUR 5,– per persoon.

Heb je belangstelling voor deze bijzondere workshop, graag even een mailtje naar info@yogaberrydeventer.nl
En kijk voor nog meer informatie op info@aziatischekunst.com.

En wanneer je een prachtige Boeddha ziet, heb je bij hem de mogelijkheid er eentje te kopen.

Mail voor meer informatie info@yogaberrydeventer.nl