workshop levenstuinen

Workshop levenstuinen yoga in Teuge ook prive


Workshop levenstuinen, midden in de weilanden in Teuge ligt een klein paradijsje van anderhalve hectare verscholen. Hier wordt het menselijk leven op bijzonder wijze zichtbaar gemaakt, in alle facetten, vanaf de bevruchting tot aan de dood.Een indrukwekkende tuin die rust uitstraalt, geborgenheid en intimiteit geeft, meteen zodra je de poort binnengaat. Het is een schitterende plek, met uitnodigende zitjes en mooie doorkijkjes, waar je makkelijk naar binnen keert en dichtbij jezelf komt.

WAT BETEKENT DE WORKSHOP LEVENSTUINEN VOOR MIJ

Telkens wanneer ik hier ben, voelt het voor mij als thuiskomen. Niet alleen daar, maar ook als thuiskomen bij mijzelf. Mijn liefde voor de natuur, de bijzondere plantengroei, maar ook de grote hoeveelheid symbolen uit het dagelijks leven die er te vinden zijn! Wanneer je de chakra’s in combinatie met de yoga daaraan toevoegt, is het voor mij helemaal compleet! Wie mij langer kent, zal begrijpen waarom ik hier dus al meer dan twintig jaar kom.

EN WAT KUNNEN DE TUINEN VOOR JOU BETEKENEN?

Wanneer je al wat langer bij mij op yoga bent, dan weet je wat chakra’s zijn en hoe ze je inzicht in je leven kunnen geven.Dan weet je vast welk chakra voor jou een speciale betekenis heeft. Wandel dan door de tuin en voel wat er gebeurt! Iedere tuin is verbonden met een chakra. Zo wordt bij de workshop levenstuinen de eerste tuin (eerste chakra) niet alleen gekenmerkt door de rode bloemen, maar ook de vorm en structuur. Hoe verder je in de tuinen komt, hoe verfijnder de tuinen zullen zijn, net als het leven zelf.

Er kan een tuin zijn die je misschien in verwarring brengt, of je kan verwonderen! Voelt het meteen als een vertrouwde plek waar je graag wat langer wilt blijven zitten? Voor welk chakra staat deze tuin symbool en herken je jezelf hierin?
worshop levenstuinen

MELD JE AAN VOOR DE YOGA WORKSHOP LEVENSTUINEN

In juli wil ik dus graag met jullie samen genieten van deze bijzondere tuinen.
Voor slechts € 15,– p.p. (inclusief entreeprijs tuin) nodig ik je hierbij uit voor een ontdekkingsreis door deze tuin, een wandeling door je leven! De yoga Workshop levenstuinen is voor iedereen. Je partner, een vriend(in) is natuurlijk ook van harte welkom. Na de wandeling kunnen we nog gezellig even napraten onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers.

Privewandelingen die volkomen coronavirus safe zijn

Zo lang het coronavirus heerst zijn er privewandelingen door De Levenstuinen. Deze zijn volkomen coronavirus safe! Informeer even naar de mogelijkheden voor de workshop levenstuinen.

info@yogaberrydeventer.nl.