Workshop hoofdmassage

Workshop hoofdmassage

Herken jij de volgende uitspraken: Ik heb zo vaak veel aan mijn hoofd, het lukt me maar niet om uit mijn hoofd te komen. Dan is deze workshop misschien iets voor jou! Tijdens de workshop hoofdmassage leer jij je partner, vriend(in) of familielid een ontspannende hoofdmassage te geven. De workshop duurt drie uur met inbegrip van een theepauze. Je gaat naar huis met de fijne kneepjes van het vak, een naslagwerk en tips die helpen bij:

  • voorkomen van hoofdpijn.
  • stress verdrijven.
  • slapen bevorderen.

Voortaan kan jij iedereen verwennen na zo’n lekkere workshop hoofdmassage.
Wil je meer weten over de workshop hoofdmassage mail dan naar info@praktijkvoorpijnbestrijding.nl.

 

Wie ben  ik?

workshop hoofdmassage

Merel Somer, Acupuncturist en Tuina therapeute

Wat maakt dat de éne mens ontvankelijker is voor een bepaalde aandoening dan de ander? Het antwoord hierop maakt mijns inziens deel uit van het succes van de behandeling. Inspirerende leraren maakte dat ik vanaf 2006 geraakt ben door Chinese Geneeswijze en Tuina-massage in het bijzonder. Niet alleen de aandoening staat centraal, maar er wordt ook gekeken naar de mens als totaal in relatie tot zijn omgeving. Deze holistische kijk samen met de natuurlijke behandelvormen maakt Chinese geneeswijze uniek. Nadat ik de opleidingen Klassieke Acupunctuur en Tuina massage-therapie succesvol heb afgerond, heb ik eerst klinische ervaring opgedaan. Dit was in zowel binnen- als buitenland. Tuina en Acupunctuur zijn namelijk ambachten, waarbij de vaardigheden en het begrip groeien door de jaren van praktijkervaring. Ik voel het daarnaast als opdracht om hoofd en hart te verbinden te midden van alles wat Chinese geneeswijze heeft te bieden.

WORKSHOP HOOFDMASSAGE BRENGT JE UIT JE HOOFD EN IN JE LICHAAM

Ik richt me voornamelijk op curatieve zorg, zoals pijnklachten al dan niet in combinatie met bewegingsklachten. Vooral deze klachten reageren goed op behandeling met Tuina en Acupunctuur en geven vaak direct verlichting of bewegingsvrijheid. Ongeveer 1 dag in de week besteed ik aan preventie zorg door middel van dienstverlening aan bedrijven in en rondom Deventer. Hier verzorg ik ook stoelmassage, mindfulness en geef ik praktische adviezen. Op deze manier kunnen klachten voorkomen worden en maken mensen laagdrempelig kennis met Chinese geneeswijze. Combineer eens een worksop hoofdmassage met een andere massage bij Berry of mij.
Last but not least geef ik sinds 2015 les aan Academie Bo Yi te Zoetermeer, waar ik me inspan voor kennisoverdracht.

Workshop hoofdmassage, informatie

De cursus hoofdmassage wordt gehouden aan de Leonard Springerlaan 117. Bijdrage 40 euro en in combinatie met de zomerontspanning (1 knipje op de zomerkaart) van yogadocent Berry Steenbruggen 25 euro. Je bent welkom op dinsdag 25 juni van 19.00 uur tot 22.00 uur of op 17 september van 19.00 uur tot 22.00 uur. Ook kunt je in de praktijk terecht voor een vrijblijvend gesprek. Kijk ook eens op mijn site. Cursus hoofdmassage is een specialiteit van mij, maar er zijn veel meer mooie workshops door het jaar heen.