wie is yoga Berry?

Wie is Yoga Berry, Yogaberry Berry Steenbruggen

Yoga Berry, al in 1986 verzorgde hij yogalessen

Wie is yoga Berry? In 1986 waren er maar 4 of 5 yogadocenten in Deventer. Berry Steenbruggen gaf toen yogales in Deventer. Later kwamen er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse  bij. Nu wordt er ook nog yoga gegeven in Colmschate. Yogaberry is ook bekend om de yoga die hij verzorgt voor doelgroepen.

Yoga Berry, een begrip in Deventer

Omdat ik al meer dan 30 jaar fulltime yoga verzorg in Deventer en omstreken zijn de yogalessen zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen. Iedereen in Deventer kent intussen wel Yoga Berry. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met de Deventer yoga door Berry Steenbruggen.

Deventeryoga, heeft altijd wel een yogaverrassing

Yoga moet verrassend zijn en fijn om te ervaren. Daarom zijn er regelmatig yogaverrassingen, zoals de buitenyoga, de wateryoga, yoga tussen 5000 Boeddhabeelden en zelfs blootwateryoga. Laat je ook eens verrassen door YOGA door yoga Berry.

Deventer yoga, geeft ook de mogelijkheid om yoga gemakkelijk thuis te ervaren

De wekelijkse yogales kun je gemakkelijk combineren met yoga thuis. Daarom geef ik yogaboeken in eigen beheer uit maar ook een yoga usb stickje en een CD uit.  Je kunt zelfs yogaoefeningen op maat ontvangen.

Wie is yoga Berry
Yoga Berry yoga ontspanningsdeskundige

Deventeryoga, wie is Berry Steenbruggen?

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA.  De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar getrouwd met de yoga.

Deventer yoga, pure ontspanning

Alle yoga activiteiten in Deventer en omgeving door Yoga Berry geven jou de optimale ontspanning. Ervaar ook eens een tweede yogales in de week, welke helemaal gratis is. Veel cursisten maken hier gebruik van. Deze tweede yogales is gratis. Maar ook de wateryoga of de meditatie yoga op de donderdag zijn een mooie aanvulling op de wekelijkse ontspanning yogales. YOGA geeft een maximale ontspanning en die verdient elk mens. Kijk eens naar alle lestijden

Yoga Berry en ouderen

Deventeryoga ook voor ouderen of mensen met een beperking

De afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd op de yoga therapie, wateryoga, backmitrayoga maar ook op de ouderen yoga. Deze yogagroep ontvangt extra informatie en begeleiding. Bij deze senioren yoga kan iedereen mee doen. Deze yogalessen verzorg ik ook in verzorgingstehuizen.  We zorgen ervoor dat met welke beperking dan ook de yoga voor jou plezierig is. Bij de naam ouderen yoga had ik wat moeite en daarom heet de groep plus yoga. Ook mensen met een kleine beperking zijn welkom in deze groep

Wie is yoga Berry? Yogales door een yogi

Deventer yoga, niet zweverig maar geaard!

Er zijn niet veel mannen die fulltime yogales verzorgen. Hoe vaak heb ik al mogen horen hoe bijzonder dat is. De reacties lopen uiteen van “gelukkig geen zweverige yoga” tot “een man brengt het toch iets anders”. Geniet eens van de yin yang energie bij de Deventer yoga.

Vraag jij je nog af wie yoga Berry is? Ontvang dan een gratis yoga en ontspanningsles en geniet van de ontspanning die hij je geeft. Kijk onder Deventeryoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.