stadsyogi Deventer

Wie is stadsyogi Deventer

Deventerstadsyogi DeventerDeventerYoga Berry, al in 1986 verzorgde hij yogalessen

Wie is stadsyogi Deventer? In 1986 waren er maar 4 of 5 yogadocenten in Deventer. Berry Steenbruggen gaf toen alleen  yogales in Deventer. Later kwamen er yogalessen in Twello, Terwolde en Epse  bij. Nu wordt er ook nog yoga gegeven in Colmschate. Yogaberry is ook bekend om de yoga die hij verzorgt voor doelgroepen. De afgelopen jaren heeft hij de yoga, meditatie, klankconcerten en spirituele stadwandelingen gebruikt om de inwoners van Deventer bij elkaar te brengen.

Yoga Berry, een begrip in Deventer

Yogaberry was al een begrip in de koekstad omdat ik al meer  al dan 30 jaar fulltime yogalessen verzorg in Deventer. De yogalessen zijn zo uitgebalanceerd dat iedereen yoga kan volgen in Deventer. Iedereen in Deventer kent intussen wel Yoga Berry. Omdat de laatste jaren de yogalessen zijn uitgebreid vanuit Deventer naar plaatsen dicht om Deventer heen, is het inhalen van een les heel gemakkelijk geworden. Aan duizenden mensen heb ik de yogaontspanning mogen geven de afgelopen jaren, dus jij kent ook vast wel iemand in je omgeving die goede ervaringen heeft met deze stadsyogi in Deventer.

Stadsyogi Deventer, heeft altijd wel een yogaverrassing

Yoga moet verrassend zijn en fijn om te ervaren. Daarom zijn er regelmatig yogaverrassingen, zoals de buitenyoga, de wateryoga, yoga tussen 5000 Boeddhabeelden en zelfs blootwateryoga. Laat je ook eens verrassen door stadsyogi Deventer.

Deventer yoga, geeft ook de mogelijkheid om yoga gemakkelijk thuis te ervaren

De wekelijkse yogales kun je gemakkelijk combineren met yoga thuis. Daarom geeft stadyogi Deventer yogaboeken uit in eigen beheer. Ook een yoga usb stickjes en CD’s liggen overal in Deventer.  Je kunt zelfs yogaoefeningen op maat ontvangen.

Wie is yoga Berry
Yoga Berry yoga ontspanningsdeskundige

Wie is stadsyogi Berry Steenbruggen?

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA.  De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar getrouwd met de yoga.

Deventer yoga, pure ontspanning

Alle yoga activiteiten in Deventer en omgeving door Yoga Berry geven jou de optimale ontspanning. Ervaar ook eens een tweede yogales in de week, welke helemaal gratis is. Veel cursisten maken hier gebruik van. Deze tweede yogales is gratis. Maar ook de wateryoga of de meditatie yoga op de donderdag zijn een mooie aanvulling op de wekelijkse ontspanning yogales. YOGA geeft een maximale ontspanning en die verdient elk mens. Kijk eens naar alle lestijden

Stadsyogi Deventer een man

Deventeryoga ook voor ouderen of mensen met een beperking

De afgelopen 25 jaar heb ik mij gespecialiseerd op de yoga therapie, wateryoga, backmitrayoga maar ook op de ouderen yoga. Deze yogagroep ontvangt extra informatie en begeleiding. Bij deze senioren yoga kan iedereen mee doen. Deze yogalessen verzorg ik ook in de Deventer verzorgingstehuizen.  We zorgen ervoor dat met welke beperking dan ook de yoga voor jou plezierig is. Bij de naam ouderen yoga had ik wat moeite en daarom heet de groep plus yoga. Ook mensen met een kleine beperking zijn welkom in deze groep bij stadsyogi Deventer.

Wie is stadsyogi Deventer? Yogales door een yogi in Deventer

Deventer yoga, niet zweverig maar geaard!

Er zijn niet veel mannen die fulltime yogales verzorgen. Hoe vaak heb ik al mogen horen hoe bijzonder dat is. De reacties lopen uiteen van “gelukkig geen zweverige yoga” tot “een man brengt het toch iets anders”. Geniet eens van de yin yang energie bij de Deventer yoga.

Vraag jij je nog af wie stadsyogi Deventer is? Ontvang dan een gratis yoga en ontspanningsles en geniet van de pure ontspanning die hij je geeft. Kijk onder Deventeryoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.