Berry Steenbruggen

Van inkoper naar yogadocent

Yogaberry

Berry Steenbruggen begon zijn carrière bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte Berry dat hij er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. Ook kreeg Berry Steenbruggen door stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om te kunnen ontspannen. Zo kwam Berry in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar oefeningen. Hij begon met het volgen van yogalessen en kwam erachter dat hoe meer hij die volgde, hoe beter hij zich ging voelen. Berry vond verdieping in yoga door onder andere meditatie, kennis over mudra’s, mantra’s en de chakra energie. Langzaam werd yoga niet alleen een onderdeel van zijn dagelijks leven maar ook een manier van leven.

Anderen inspireren, dát doet Berry Steenbruggen

Zijn nieuwe carrière als yogadocent is Berry Steenbruggen begonnen en na dertig jaar is hij daar nog steeds trots op. Het geeft hem veel voldoening. De energie die hij van yoga krijgt, geeft hij nu door via zijn yogalessen.

Als cursisten enigszins gespannen in de yogales komen en tijdens de yogaoefeningen ontspannen, wordt hij hiervan nog steeds warm van binnen.

Ruime keuze in yogalessen

Inmiddels worden er meer dan twaalf yogalessen gegeven door Berry Steenbruggen in en rondom Deventer. Hij verzorgt vele vormen van yoga, zoals stoelyoga, wateryoga, meditatie, yoga bij verzorgingstehuizen en yoga op maat. Ook gebruikt hij de yoga als therapie bij privélessen.

Bij yogaberry is yoga meer dan alleen maar yogahoudingen

Er zijn regelmatig mooie yoga verrassingen. Zo is er yoga in de zomer in De Levenstuinen, mooie wandelingen met Henk van Baalen door Deventer en workshops. Ook organiseert Berry Steenbruggen regelmatig klankconcerten.  Hij is heel vaak in India en de rest van Azie geweest. Wil je eens naar Bali of India dan maakt hij ook een reis op maat voor je op maat.