Van inkoper naar yogadocent

Mijn naam is Berry Steenbruggen, geboren en getogen in 1958 te Deventer.

Berry Steenbruggen, yogaberry
Yogaberry in Deventer

Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer, al 30 jaar een begrip

Zijn carrière begon Berry Steenbruggen bij een grote computerfabrikant. Hoewel het werk daar prima was, ontdekte ik dat ik er niet gelukkig van werd. De keuze was dan ook om een andere weg in te slaan. De weg van yoga.

Ook Ik kreeg door die stress last van lichamelijke klachten zoals hyperventilatie en zocht naar oefeningen om me te kunnen ontspannen. Zo  kwam ik in contact met de yogawereld en ontdekte dat deze wereld meer inhield dan alleen maar bewegen. Ik begon met het volgen van yogalessen en ontdekte dat hoe meer ik volgde, hoe beter ik me ging voelen. Ik vond verdieping in yoga en langzaam werd het niet alleen een onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven.

Anderen inspireren dat doet Berry Steenbruggen

Mijn nieuwe carrière als yogadocent is zo begonnen en na dertig jaar ben ik daar nog steeds trots op. Het geeft mij veel voldoening om mijn lessen en de energie die ik krijg van yoga door te geven aan anderen. Als ik zie hoe mijn cursisten enigszins gespannen in mijn les komen en tijdens de oefeningen ontspannen, word ik warm van binnen. Ik vind het prachtig om te zien wat mijn lessen kunnen bijdragen aan het leven van anderen. Inmiddels geeft Berry Steenbruggen twaalf keer per week les op diverse locaties in en rondom Deventer.