werkdruk stress

Werkdruk yoga voor balans

Wat is werkdruk?

Werkdruk yoga, in 2022 hebben we gezien dat de werkdruk voor veel mensen te veel werd. Je kunt stress krijgen van te weinig werk maar ook van te veel. Omdat je met minder mensen hetzelfde werk moet doen kan er stress ontstaan.

Herken de werkdruk stress met yoga

Het lichaam geeft signalen bij stress, herken jij deze seintjes? Wanneer je minder slaapt, je eerder geïrriteerd bent of dat je er tegenop ziet om naar het werk te gaan denk dan eens aan yoga.

Grenzen en werkdruk stress

Zoals het lichaam de grenzen aangeeft met signalen zo kun jij ook je grenzen aangeven. Werkdruk stress ontstaat vaak wanneer je niet assertief bent. Praat eens met je leidinggevend. Ontspan wat vaker met yoga of een drankje tijdens het werk. Neem vooral afstand van je werk na werktijd.

Wat is werkdruk yoga?

Bij de werkdruk yoga gaan we heel bewust spieren aanspannen en ontspannen. Ook zorgen de ademhalingsoefeningen voor rust. Met meditatie maken we het hoofd leeg. Ieder mens is anders dus je ontvangt een persoonlijke aanpak bij de werkdrukyoga.

Waar yoga?

Met de werkdrukyoga komen we ook bij jou thuis. In je eigen omgeving is het gemakkelijker ontspannen. Je kunt ook naar de yogastudio komen. Wanneer je een aantal priveyogalessen kun je ook gebruik maken van de groepsyogalessen.