Welke yoga Twello?

Welke yoga Twello?

Er is veel yoga in Twello

Welke yoga Twello? Vijfendertig jaar geleden was ik de enige yogadocent in Twello en omgeving. De yogalessen in Twello door YogaBerry zijn gelukkig nog steeds een begrip in de gemeente Voorst. Niet alleen voor de Hatha yogalessen maar ook voor de wateryoga in zwembad De Schaeck en de buitenyoga. Bij de vraag welke yoga  in Twello? Bij yoga door Berry Steenbruggen kies je niet voor sportschool yoga. Je ontvangt yoga puur uit de bron, India. Bijna elk jaar reis ik naar India om de yoga uit de bron naar Twello te brengen.

Welke yoga Twello? Wateryoga!

Wateryogales is je ontspannen en laten dragen door het water. Veel mensen gebruiken wateryoga in zwembad De Schaeck in combinatie met yoga Twello? Elke dinsdag om 11.30 uur ben je welkom in De Schaeck.

Twello yoga
Wateryoga en Hatha yoga in Twello

Welke yoga Twello? Je kiest voor pure ontspanning!

Yoga geeft zuivere ontspanning omdat je helemaal bewust bent van je de adem, lichaam en je gevoelens. De combinatie van de yogahoudingen met adem en de ontspanningsoefeningen zorgen ervoor de je veel beter slaapt na de yogales in Twello. Dit geldt voor zowel de wateryoga als de Hatha-Yoga.

Aarden in water bij de yoga in Twello

Wateryoga is heel ontspannend door het aarden. Aarden is misschien een zweverig begrip voor je? Maar water voert  de spanningen in het lichaam mooi af in het water.  Elk groot gebouw in Twello moet geaard zijn, maar mensen zijn vaak onvoldoende geaard.  De combinatie van water met yoga werkt dus nog ontspannener door. We maken gebruik  bij de wateryoga van de ontspanning die het water je biedt. We drijven ontspannend aan het einde van de wateryogales.  Bij bewegingen in het water gebruiken we de spieren nog intenser en we voelen steeds het water. Dat voelen van het lichaam en het water werkt goed door bij de ontspanning. Wateryoga Twello kent een holistische aanpak. Je lichaam aarden wordt steeds belangrijker. In onze maatschappij zitten we dus te veel in het hoofd en zijn ons dus minder bewust van het lichaam. Uit je hoofd en in je lichaam komen wordt de uitdaging in onze maatschappij!

Welke yoga Twello?
Yoga twello met water yoga

Wateryoga in Twello en Deventer

Eerst was er wateryoga in De Schaeck in Twello. Maar nu is er dus ook elke maand blootwateryoga in De Scheg in Deventer.  Kijk eens op de site blootwaterdeventer. Veel mensen combineren hun wekelijkse yogalessen met een wateryogales. Wateryoga en bloot wateryoga zijn yogavormen die ook goed zijn voor mensen die hun gewrichten minder willen belasten. YogaTwello verzorgt elke dinsdagochtend om 11.30 uur een wateryogales.

Twello yoga, hoe ziet een wateryogales eruit?

Elke keer is er dus een thema bij de wateryoga, zoals buikademhaling, loslaten, rugoefeningen enz. We zijn ons bij de wateryoga en blootwateryoga heel erg bewust van de ademhaling, die adem combineren we met de yogaoefeningen. Het laatste kwartiertje van de wateryogales maken we gebruik van drijvers en liggen ontspannen in het water. Dit is een ontspanning die de kant op gaat van een meditatie. We proberen ons bewust te zijn dat het denken naar toekomst of verleden wil gaan en wij komen weer terug in het hier en nu. Dat hier en nu is dat je het water voelt, dat je gedragen wordt door het water, de ontspanning enz. Trakteer jezelf dus eens op deze bijzondere ontspanning. TwelloYoga biedt ook blootwateryogalessen aan, elke maand in De Scheg. TwelloYoga werkt samen met de blote plons.

Wie is de drijvende kracht bij de wateryoga?

Berry Steenbruggen verzorgt al meer dan 35 jaar yogalessen in Twello en omgeving. Hij heeft zich ook helemaal op de yoga gericht. Berry geeft stoelyoga, priveyogalessen, bedrijfsyoga en yoga aan doelgroepen.  Wateryoga is er al acht jaar in Twello. YogaTwello biedt een compleet yoga programma aan. In de zomer is er yoga op de landgoederen in Twello.

Welke Yoga Twello? Mail eens  voor een gratis yoga proefles.

Er wordt op veel plekken yogales verzorgt in Twello en omgeving; yoga Deventer, yoga Terwolde, yoga Voorst en yoga Epse. Ook zijn er veel yogavormen; stoelyoga, meditatie yoga, mantra yoga en zomeryoga.

Wil jij meer weten over yogalessen in Twello en omgeving info@yogaberrydeventer.nl