Welke yoga past bij jou?

Herken je het? Je zoekt onder google naar yoga Deventer en je komt allerlei soorten yoga tegen. Dat kan variëren van hotyoga tot poweryoga. Dan hebben we het nog niet eens over bier- of geitenyoga. Hoe ga je hiermee om?

Gratis yoga-advies

Welke yoga, in de afgelopen bijna 40 jaar heb ik mensen het eenvoudiger kunnen maken in de yoga keuze. Sommigen hadden zelfs keuzestress en zaten op drie verschillende yogavormen.  Tijdens het gratis onafhankelijk yoga-advies wordt het voor jou een stuk gemakkelijker om te beginnen met yoga.  We kijken dan naar verschillende factoren. Denk niet dat ik je mijn yogalessen adviseer! Het advies is onafhankelijk en gebaseerd op jaren lange ervaring.

Welke yoga en welk type mens

Gelukkig zijn we allemaal anders. De ene yogi kiest voor yoga om te ontspannen en de ander wil meer spirituele diepgang in zijn leven. Bij de ayurvada in India kijken ze ook bij welk type je hoort. We kennen bij de ayurveda het Vata, Pitta en Kapha type. Wanneer je weet bij welk type je past dan kun je je eten, dagelijkse activiteiten en slaap hierop afstemmen. Zo is het ook bij de yoga. Welke yoga bij je past, daar hoef jij je niet druk om te maken, wij zoeken het gratis voor je uit.

Welke yoga geeft je een fijn gevoel

De laatste tijd zie ik zelfs de prestatie en het moeten bij de yoga. Zo vaak hoor ik “hoe kom ik van de stress af” of “ik moet afvallen” of “hoe word ik leniger”? Vaak kom je erachter dat wanneer een yogavorm goed aanvoelt het je ook goed doet. In de afgelopen 35 jaar ben ik zo’n vijf keer veranderd van yogavorm. Zo begon ik met krachtige oefeningen en kon zeven minuten op mijn hoofd staan. Later kwam ik bij een yogavorm waarbij meer dan de yogaoefeningen aan bod kwam. We deden mantra’s, mudra’s en meditaties. Zelfs de yogatheorie kwam aan bod.  Welke yoga bij jou past hangt van veel factoren af. Wanneer jij voor een yogavorm kiest die 100% op jou is afgestemd dan is zelf privéles mogelijk.

Hoe ziet je gratis yoga-advies eruit?

Ik kom naar je toe of je komt bij mij. Een uitgebreide vragenlijst die je invult maakt het voor mij al wat gemakkelijker om jou van een goed advies te voorzien. Dan kijken we natuurlijk naar je lichamelijke conditie. Ook komen er dingen aan bod waar je misschien vreemd van opkijkt, zoals wat voor werk je doet of wat je eet. Het gesprek kan ook opgenomen worden, dan kun je het thuis nog eens afluisteren.

EEN GOED YOGA-ADVIES IS AL EEN FIJN BEGIN IN JE YOGACARRIERE.