weekend ontspanning

Weekend ontspanning in Deventer

Weekend ontspanning in Deventer door yoga.

Weekend ontspanning, je herkent het vast wel, de hele week gewerkt en dan is het weekend en je kunt je niet ontspannen. Of nog erger, je hebt een heel jaar hard gewerkt en in de vakantie kost het je wel  4 dagen om tot rust te komen. Ik heb zelfs gehoord dat de ANWB 15 psychiaters in dienst hebben in de vakantie tijd om mensen die zijn door gedraaid in de vakantie weer veilig terug naar huis te brengen.

YOGA IS HET MEDICIJN VOOR WEEKEND ONTSPANNING

Bij yoga spannen we spieren aan en ontspannen die spieren weer met de yoga houdingen. Dus de balans die verstoord is in het lichaam wordt weer hersteld. Deze lichamelijke ontspanning werkt ook door “tussen de oren”.

Wat zijn de mogelijkheden door de week om te ontspannen?

Er zijn veel yogalessen die laat in de avond zijn, je gaat dan al ontspannen naar huis toe en slaapt veel beter. Door de week wordt de verstoorde stress balans al hersteld en dat werkt natuurlijk door in het weekend. In Deventer verzorg ik yogalessen die eindigen tussen 21.15 en 21.30 uur. In Twello is er zelfs een yogales die eindigt om 22.00 uur. Dus daarna meteen lekker je bed in. Voor een late yogales om na de yoga lekker te kunnen slapen in Twello.

Van wie ontvang je de weekend yoga ontspanning?

Mijn nieuwsgierigheid voor yoga werd  gewekt toen ik mijn zelf in de weekenden mij niet meer goed kon ontspannen. Ik werkte bij een computer Industrie als inkoper, 35 jaar geleden. In Almelo heb ik mijn eerste yogalessen gevolgd en ik kreeg steeds meer plezier in het beoefenen van yoga. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga.Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.
Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven. Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd.
Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven.

Stuur mij een mail: info@yogaberrydeventer.nl en deel met mij de weekend ontspanning.

 

Kijk eens naar de video ONTSPANNING bij de buitenyoga