wateryogales en loslaten

Wateryogales ontspant dubbel

Wateryogales en blootwateryoga, waarom ontspannend?

Water is al ontspannend door het aarden. Het water voert dus de spanningen in het lichaam mooi af. De combinatie van water met yoga werkt dus nog ontspannener door. We maken gebruik  bij een wateryogales van de ontspanning die het water je biedt, we drijven ontspannend aan het einde van de wateryogales, bij bewegingen in het water gebruiken we de spieren nog intenser en we voelen steeds het water. Dat voelen van het lichaam en het water werkt goed door bij de ontspanning.

Wateryoga en blootwateryoga en aarden

Je lichaam aarden wordt steeds belangrijker. In onze maatschappij zitten we dus te veel in het hoofd en zijn ons dus minder bewust van het lichaam. Een wateryogales zorgt er voor dat spanningen uit het lichaam gaan en worden afgevoerd in het water. Wanneer dit gebeurt zit je meer in je lijf dan in je hoofd. Dit wordt de uitdaging in onze maatschappij!

"<yoastmark

Wateryoga en blootwateryoga in Deventer

Eerst was er wateryoga in De Schaeck in Twello. Maar nu is er dus ook elke maand blootwateryoga in De Schaeck in Deventer.  Kijk eens op de site blootwaterdeventer.

Hoe ziet een wateryogales eruit?

Elke keer is er dus een thema bij de wateryogales en blootwateryoga, zoals de buikademoefening, loslaten, rugoefeningen enz. We zijn ons bij een wateryogales en blootwateryoga heel erg bewust van de ademhaling, die adem combineren we met de yogaoefeningen. Het laatste kwartiertje van de wateryogales maken we gebruik van drijvers en liggen ontspannen in het water. Dit is een ontspanning die de kant op gaat van een meditatie. We proberen ons bewust te zijn dat het denken naar toekomst of verleden wil gaan en wij komen weer terug in het hier en nu. Dat hier en nu is dat je het water voelt, dat je gedragen wordt door het water, de ontspanning enz. Trakteer jezelf dus eens op deze bijzondere ontspanning.

Mail eens over een wateryogales of een blootwateryogales

Er wordt op veel plekken yogales verzorgt zoals; yoga Deventer, yoga Twello, yoga Voorst en yoga Epse. Ook zijn er veel yogavormen; stoelyoga, meditatie yoga, mantra yoga en zomeryoga. Bij een wateryogales is er aan het einde van de les een drijvende ontspanning.

info@yogaberrydeventer.nl