wateryoga Twello

Wateryoga Twello, een uurtje yoga vakantie

Wateryoga Twello, elke dinsdag om 11.30 uur in zwembad De Schaeck in Twello.

Wateryoga Twello, wordt weer safe opgestart. Kijk op de site van De Schaeck naar het wateryoga protocol!

De combinatie van ontspanningsoefeningen en het warme water maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om uw evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”. Vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Elke week wateryoga

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.30  uur, de lessen duren 30 minuten.  Om deel te nemen aan een les betaald u per keer  €5,95 of een meerbadenkaartje. Iedereen kan mee doen bij wateryoga Twello, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt door wateryoga Deventer. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig!

Water yoga Twello
Wateryoga in Twello en Deventer

Graag een keer mee doen? Dat kan, opgave is niet nodig!

Je kunt zo langskomen bij zwembad De Schaeck en mee doen. Het enige wat je nodig hebt is een toegangskaartje en je badkleding. In het bad zijn hulpmiddelen die we gebruiken. Wateryoga Twello kun je mooi combineren met een yogales op de yogamat.

Wie is de drijvende kracht achter de wateryoga ?

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Dubbel ontspannen met wateryoga Twello!

Op de dinsdag verzorg ik ook een Hatha yogalessen in Twello om 20.00 uur! Woensdag is er yoga in het Hovenhuus op de worp. Welkom om 19.30  uur. Veel cursisten maken gebruik van een dubbele ontspanning in de week door te komen op de yogales en bij de wateryoga.

Een extra ontspanning bij de wateryoga.

wateryoga Deventer, de laatste 10 minuten van de wateryogales ontspannen we door te drijven in het water. Zwembad De Schaeck heeft veel mooie hulpmiddelen om het ontspannen nog intenser te ervaren.

Yogaberry is meer dan alleen maar wateryoga

Mijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privélessen
  • tenenlezen
  •  water yoga
Wateryoga Twello
water yoga Twello en gewone yoga

Meer informatie over wateryoga Twello

Bezoek  ook eens de site  blootyogazwemmen. Geniet eens van de wateryogavideo

Kijk eens op mijn site over wateryoga

Mail naar wateryoga Twello: info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles wateryoga