wateryoga Deventer

Wateryoga Deventer, een dubbele ontspanning

Wateryoga Deventer, elke dinsdag om 11.30 uur in zwembad De Schaeck in Twello.

Wateryoga Deventer, zie ook de informatie over de wateryoga bij zwembad De Schaeck in Twello.

De combinatie van ontspanningsoefeningen en het warme water maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om uw evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”. Vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.30 uur, de lessen duren 30 minuten, daarna kan er nog gezwommen worden tot 13.00 uur. Om deel te nemen aan een les betaalt u de entree of een meerbadenkaartje. Iedereen kan mee doen, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig!

Wateryoga Deventer door Berry Steenbruggen

Graag een keer mee doen? Dat kan, opgave is niet nodig!

Je kunt zo langskomen bij zwembad De Schaeck en mee doen. Het enige wat je nodig hebt is een toegangskaartje en je badkleding. In het bad zijn hulpmiddelen die we gebruiken.

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Dubbel ontspannen met wateryoga Deventer!

Op de dinsdag verzorg ik ook twee yogalessen in Twello om ! Woensdag is er yoga in het Hovenhuus op de worp. Welkom om 19.00 uur en  20.15 uur. Veel cursisten maken gebruik van een dubbele ontspanning in de week door te komen op de yogales en bij de wateryoga.

Een extra ontspanning bij de wateryoga.

wateryoga Deventer, de laatste 10 minuten van de wateryogales ontspannen we door te drijven in het water. Zwembad de Schaeck heeft veel mooie hulpmiddelen om het ontspannen nog intenser te ervaren.

Yogaberry is meer dan alleen maar wateryoga

Mijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  •  water yoga
wateryoga Deventer en blootwateryoga, pure ontspanning
wateryoga en blootwateryoga

Elk jaar ga ik naar Azië voor yoga  bijscholing

Mijn inspiratie haal ik bij Osho, Ratu Bagus, Krishnamurti en het LEVEN.

Ik onderscheid mij in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen.  Ook geeft ik  maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Ik werkt met thema’s die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook bied ik veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt je bij bijna elke yogales. Wateryoga Deventer is dubbel ontspannen, met hatha yoga en wateryoga. Bezoek  ook eens de site  blootyogazwemmen. Geniet eens van de wateryogavideo. Kijk eens op mijn site over wateryoga

Mail naar wateryoga Deventer: info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles wateryoga