wateryoga Deventer

Wateryoga Deventer save proof

Wateryoga Deventer, save proof, elke dinsdag om 11.30 uur in zwembad De Schaeck in Twello.

Wateryoga Deventer, wordt weer coronaproof op gestart vanaf dinsdag 2 juni. Kijk op de site van De Schaeck naar het wateryoga corona protocol! De combinatie van ontspanningsoefeningen en het warme water maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om uw evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”. Vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.15  uur, de lessen duren 30 minuten.  Om deel te nemen aan een les betaald u per keer  €5,95 of een meerbadenkaartje. Iedereen kan mee doen, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt door wateryoga Deventer. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig!

Wateryoga Deventer door Berry Steenbruggen

Graag een keer mee doen? Dat kan, opgave is niet nodig!

Je kunt zo langskomen bij zwembad De Schaeck en mee doen. Het enige wat je nodig hebt is een toegangskaartje en je badkleding. In het bad zijn hulpmiddelen die we gebruiken.

De drijvende kracht achter de safe proof wateryoga is?

Berry Steenbruggen geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Dubbel ontspannen met wateryoga Deventer!

Op de dinsdag verzorg ik ook twee yogalessen in Twello om 19.45 uur en om 21.00 uur! Woensdag is er yoga in het Hovenhuus op de worp. Welkom om 19.00 uur en  20.15 uur. Veel cursisten maken gebruik van een dubbele ontspanning in de week door te komen op de yogales en bij de wateryoga.

wateryoga deventer

Een extra ontspanning bij de wateryoga. Laat het water jou ook eens dragen!

wateryoga Deventer, de laatste 10 minuten van de wateryogales ontspannen we door te drijven in het water. Zwembad de Schaeck heeft veel mooie hulpmiddelen om het ontspannen nog intenser te ervaren.

Yogaberry is meer dan alleen maar wateryoga

Mijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  •  water yoga

wateryoga Deventer

Wat is wateryoga safe

Omdat veiligheid bovenaan staat bij wateryoga Deventer en De Schaeck,  is er een wateryogaprotocol. Dit houdt in het kort in:

Douchen is niet mogelijk, dat doe je thuis

We zijn gebonden aan een maximaal aantal en daarom moet je je aanmelden op de site van De Schaeck

Voor en na de wateryogales houden we ook 1.50 meter afstand.

Je kunt wel je omkleden in een hokje.

Kijk voor meer informatie over corona proof wateryoga op de site van De Schaeck

 

Bezoek  ook eens de site  bloot yoga zwemmen

Geniet eens van de wateryogavideo

Kijk eens op mijn site over wateryoga

Mail naar wateryoga Deventer: info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles wateryoga safe