water yoga Deventer, dubbel ontspannen

Water yoga door Yogaberry Deventer

Waarom Water yoga?

De combinatie van ontspanningsoefeningen en het warme water maakt dat u zich bewust wordt van uw lichaam en uw ademhaling. In het water is het makkelijker om uw evenwicht te bewaren en u voelt zich er lichter in, water yoga is totaal anders dan yoga op het “droge”. Vanaf nu kan iedereen dit gevoel beleven. Aan het einde van de water yoga les is er altijd een fijne drijvende ontspanning.

Zie video over wateryoga

Wanneer water yoga?

Wekelijks worden er yogalessen gegeven op de dinsdag om 11.30 uur, de lessen duren 30 minuten, daarna kan er nog gezwommen worden tot 13.00 uur. Om deel te nemen aan een les betaalt u alleen een badenkaartje. Iedereen kan mee doen, jong en oud, geoefend en ongeoefend. De oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Naast ontspanningsoefeningen worden ook bewegings- en ademhalingsoefeningen aangereikt. U heeft alleen badkleding en een handdoek nodig! Er is ook blootwateryoga in De Scheg in Deventer.

Graag een keer mee doen met water yoga Deventer? Dat kan, opgave is niet nodig!

water yoga Deventer
water yoga en meditatie

Je kunt zo langskomen bij zwembad De Schaeck en mee doen. Het enige wat je nodig hebt is een toegangskaartje en je badkleding. In het bad zijn hulpmiddelen die we gebuiken.

wateryoga in Twello

 

Wie is de water yoga docent yogaberry

Berry Steenbruggen geeft al 30 jaar les in Hatha Yoga in Deventer en omgeving. Hij is begonnen met Iyengar yoga en gaf later les volgens de Saswitha methode. Deze methoden heeft hij aangevuld met zijn ervaringen op het gebied van “Emotioneel Lichaamswerk”.

Zijn specialisaties zijn:

  • ontspanningsoefeningen
  • ademhalingsoefeningen
  • visualisaties
  • yoga als therapievorm
  • de chakra’s
  • privelessen
  • tenenlezen
  •  wateryoga

water yoga         Yoga in het plantsoen op  de worp. De plek waar hij als kind veel heeft gespeeld.

Waarom wateryoga Deventer bij yogaberry

Berry onderscheidt zich in Deventer door veel in spirituele plaatsen zoals kerken les te geven en elke dag 2-3 yogalessen te verzorgen. Ook geeft hij maar 1 vorm van yoga, welke in 30 jaar zijn resultaten hebben opgeleverd. Omdat er 11 yogalessen in de week worden gegeven kun je dus overal en altijd een les inhalen op een speciale rustige plek. Hij werkt met thema’s, ook bij de water yoga,  die herkenbaar zijn in het dagelijks leven. Ook biedt Berry veel extra’s zoals: yogaweekenden, excursies, gastsprekers uit binnen- en buitenland, yogareizen naar Bali/India. Yoganieuws per e-mail ontvangt u bij bijna elke yogales. Van zijn spirituele reizen, twee keer per jaar, laat hij film en fotomateriaal zien. Ook geeft hij prive-lessen en prive zwangerschaps yogalessen.

Elke dinsdag wateryoga om 11.30 uur is er water yoga in zwembad De Schaeck in Twello

Mail:info@yogaberrydeventer.nl voor een proefles.

WateryogaDeventer, zie ook de informatie over de wateryoga bij zwembad De Schaeck in Twello.

Er is ook Deventer yoga, yoga Twello, yoga Colmschate, yoga Diepenveen, yoga Epse en yoga Terwolde.