Wat is yogaberry yoga?

Wat is yogaberry yoga in Deventer Twello?

Yogavormen in yogaland

Wat is yogaberry yoga? De laatste jaren komen de nieuwe yogavormen als paddenstoelen de grond uit. Zo heb je yinyoga, yoga nidra, asthanga yoga enz. Vaak wordt een yogavorm ook aan een persoon gekoppeld, zoals de Iyengar yoga. Hoe weet je nu welke yogavorm bij jou past?

Wat kom je tegen bij yoga?

Bij sportschoolyoga doe je alleen maar de yogahoudingen en wat ademhalingsoefeningen. Maar YOGA is veel meer dan de yoga asana’s. Bij YOGA kom je ook in aanraking met mudra’, mantra’s, pranayama en meditatie. Kun je mee met de docent naar India. Zijn er yoga workshops.

Yogaberryyoga in Deventer en omgeving

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar yogalessen in Deventer en omgeving. In 2021 gaf hij zijn 20.000 ste yogales. De yogaberry yoga is een yoga waarbij je naar binnen gaat. Wij krijgen heel veel prikkels binnen de hele dag. Bij de yogaberryyoga sluit je je af van de buitenwereld en kom je in contact met je gevoelens. Ook word je je bewuster van je adem.  Kortom je voelt de kracht van eenvoud en aandacht.

Welke yoga gereedschappen bij yogaberry yoga

De yogaberryyoga maakt gebruik van veel yoga gereedschappen. Natuurlijk de yoga asana’s, yoga houdingen. Je wordt je bewust van de ademhaling bij elke yogales ook d.m.v. pranayama. De handgebaren, mudra’s, worden ook veel toegepast in de yogales. Elke yogales is er een mantra in de ontspanning. Een korte meditatie is er tussen de oefeningen door of aan het einde van de yogales. Berry maakt veel gebruik van de chakra leer. Elk yogaseizoen is er een intense chakracursus, verweven in de yogalessen.

Waar yogaberry yoga?

Yogaberry geeft yogalessen op veel bijzondere plekken. In kerken of historische plekken. Er zijn yogalessen in Deventer, Colmschate, Terwolde en Twello.

wat is yogaberry yoga?
Yogaberry yoga is YOGA

Gratis proefles bij Yogaberry

Trakteer jezelf eens op een gratis proefles yoga.