Waarom yoga Berry

Waarom yoga Berry yoga in Deventer?

Unieke yoga in Deventer

Waarom yoga Berry is voor veel mensen in Deventer geen vraag meer. Duizenden mensen hebben de yogavorm mogen voelen die hun dichter bij zichzelf bracht. Yoga is steeds meer een yoga geworden om leniger te worden of om de mentale en fysieke klachten tegen te gaan. Vaak noemde ik mijn yoga spirituele yoga en daar werd vroeger om gelachen of ik werd er om veroordeeld. Maar nu in een wereld met oorlog en veel mentale problemen is er een yoga nodig die je dicht bij je gevoelens brengt.

Waarom yogaBerry in een onrustige wereld

Waarom yoga Berry in Deventer een mooie tegenhanger is in een wereld met veel onrust. De crisissen die momenteel in de wereld zijn hebben ook hun weerslag in het lichaam en de mentale gezondheid. Je ziet steeds meer nieuws over depressies en burn-out. Wees stress en depressie voor met yoga, meditatie, mudra’s en mantra’s.

Yoga en Osho, Krishnamurti en Jan Foudraine

De afgelopen 20 jaar werd ik steeds meer aangetrokken tot wat wereldbekende spirituele meesters en zelfs een Nederlandse psychiater. Jan Foudraine maakte als psychiater veel reclame voor yoga en lichaamswerk. Door de yogaberry yoga kom je uit het hoofd en in het lijf en dan kun je trauma’s verwerken. Vroeger dacht je nog dat je last had van je rug. Maar door yoga voelde je dat er een mentale blokkade was. De rug staat voor steun, we hebben het niet voor niets over “ruggensteun”.

Yoga seizoen 2023 2024 in Deventer

Yogaberry yoga biedt je ook natuurlijk veel ontspanning. Er is voor iedereen wel een yogales die bij hem of haar past. Zo is er meditatie yoga, yoga voor mensen met een beperking,  zwangerschapsyoga en zelfs wateryoga. Je kunt kiezen voor groepsyogalessen maar ook voor privé yogalessen of een combinatie.  Tijdens een yogaseizoen kun je ook mee doen aan mooie yoga workshops zoals een wandeling door De Levenstuinen in Teuge, een klankenbad, speciale backmitraworkshops, enz..

2024 yoga en het complete yogaprogramma

Elk yoga seizoen is er een mooi vast yogaprogramma bij de yogaBerry yoga. In de maand september beginnen we met het bewust worden van het lichaam en de adem. Het loslaten van spanningen en het ontspannen van spieren gebeurt vanzelf. In de maand oktober, november en tot half december is er een uitgebreide chakra cursus. Elke twee weken  behandelen we een chakra. In januari 2024 zijn we ons bewust van een complete standaard yogales die we vier weken herhalen, in de deze yogalessen zitten de “krenten” uit de yoga. Bij zo’n standaardyogales ervaren we: yoga rugoefeningen, schouder- en nekoefeningen, een evenwichtsoefening, de buikademhaling, ontspanning en natuurlijk yin houdingen. In de maanden februari tot en met mei behandelen we de belangrijkste yogathema’s zoals loslaten, stilte, voelen, het hier en nu, enz.. In de maand juni ervaren we dingen die verwant zijn met lichaamswerk en yoga, je kunt dan denken aan meditatie, voetreflextherapie, tenenlezen en backmitraoefeningen. Waarom yoga Berry is in 2023 al geen vraag meer.

Waarom yoga Berry yogalessen met een proefles

Je kunt het hele yogaseizoen 2023 – 2024 gebruik maken van een gratis yogaproefles. Wanneer je een andere yogavorm ook uit wilt proberen dan betaal je maar 7 euro voor een tweede proefles. Voor de yogaprivélessen is er een gratis intake van een half uur. Het yogaseizoen loopt van begin september tot en met juni. In de maanden juli en augustus zijn er geen “normale” yogalessen en betaal je ook geen lesgeld, er zijn dan wel zomeryogalessen. Je kunt altijd instappen tijdens het yogaseizoen.

2024 yoga

2024 yoga, zie de lestijden

Er wordt elke dag wel een yogales gegeven in Deventer en omgeving, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem. De yogalessen zijn ook op bijzondere plekken zoals in de kerk van Colmschate. Kijk eens naar het lesrooster. In de zomermaanden juli en augustus zijn er weer zomeryogalessen. Deze yogalessen zijn buiten bij de IJssel en je ontvangt een mail bij mooi weer. Voor deze yogalessen koop je een yogaknipkaart.

Yoga seizoen in Deventer Colmschate en Terwolde

De yogalessen zijn niet alleen in Deventer maar ook om Deventer, in Colmschate en Terwolde. Ook in deze plaatsen kun je tijdens een yogaseizoen een yogales inhalen.  Overal kun je gemakkelijk parkeren, in Colmschate is er naast de kerk een groot parkeerterrein.

Yoga aanmelding

Je kunt een mail sturen voor een gratis proefles 2024 yoga naar info@yogaberrydeventer.nl of even bellen 0618735591.