Waarom privé zwangerschapsyoga

Waarom privé zwangerschapsyoga Deventer

ZwangerschapsyogaDeventer

Waarom privé zwangerschapsyoga Deventer, ben je in verwachting, geniet dan “voor twee” van deze intense en bijzondere periode in je leven. Ellen Dijkstra en ik hebben inmiddels samen meer dan 70 jaar zwangerschapsyogaervaring. Bij ons kun je zwangerschapsyogalessen volgen vanaf de derde maand van je zwangerschap. Bekendheid met yoga is niet nodig! Geniet voor en tijdens je zwangerschapsverlof al heel mooi van je kindje.

WAT ELLEN EN IK JE BIEDEN

zwangerschapsyoga Deventer

Ook zonder ervaring met yoga kan ik je tijdens de zwangerschap leren ontspannen. Ook bereiden Ellen en ik je voor op de geboorte van je kindje. Zo besteed ik, Berry,  volop aandacht aan ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen en je mentale houding tijdens de zwangerschap. Positief leren om te gaan met alle bijbehorende veranderingen en zwangerschapskwaaltjes, zoals rugklachten bekkeninstabiliteit. Maar ik kan je bijvoorbeeld ook laten zien in welke houding je het beste kunt liggen. Er is veel yoga om lekker te kunnen slapen tijdens je zwangerschap. Waarom privé zwangerschapsyoga is voor jou geen vraag meer.

Waarom prive zwangerschapsyoga? Wat biedt Ellen jou bij zwangerschapsyoga Deventer?

Wanneer je wat verder bent bent in je zwangerschap kan Ellen (eventueel samen met je partner) de zwangerschapsyogalessen overnemen. Zij laat je dan zien hoe je met behulp van ademhalingstechnieken de weeën tijdens de geboorte zo goed mogelijk op kunt vangen. Je partner krijgt praktische informatie om je zo goed mogelijk te ondersteunen.

BEGIN JE ZWANGERSCHAP GOED MET ZWANGERSCHAPSYOGA

Je kunt zwangerschapsyogalessen bij mij volgen, maar ook thuis in je eigen vertrouwde omgeving. We hebben speciale zwangerschapsyogalessen met youtubelink.  Je kunt zoveel lessen volgen als je maar wilt  tijdens je zwangerschapsduur. Samen kunnen we kijken welke dag en welk tijdstip jou het beste uitkomt. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen het meest geschikt zijn voor jou en waar je behoefte aan hebt. Alle aandacht is alleen op jou en je kindje gericht! Je wordt niet afgeleid door andere aanstaande moeders om je heen. Zo kun je gemakkelijker contact kunt maken met je baby. En het is natuurlijk prachtig om te voelen hoe je baby reageert tijdens de oefeningen.

WAAROM PRIVE ZWANGERSCHAPSYOGA  DEVENTER?  MEER BALANS VOOR MOEDER EN KIND

Waarom zwangerschapsyoga Deventer

Wat is er mooier dan tijdens je zwangerschapsverlof een ontspannen aanstaande moeder te zijn. Je wordt goed voorbereid en je kunt in alle rust de bevalling tegemoet zien. Zwangerschapsyoga Deventer geeft je vertrouwen in je lichaam. Het zorgt ervoor dat je tijdens de geboorte kunt voelen wat het lichaam van je verlangt. Dat jij kunt ontspannen, de pijn los kunt laten en je lichaam “het werk” van de bevalling kunt laten doen. Een rustige en ontspannen bevalling laat een baby dus in balans de wereld intreden.

WAAROM PRIVE ZWANGERSCHAPSYOGA? WAT ONTVANG JE NOG MEER EXTRA?

Voor € 25,– krijg je dus een zwangerschapsyogales. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten hiervan. Je ontvangt gratis een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen om thuis mee te oefenen. Na de bevalling ben je natuurlijk van harte welkom voor een gratis proefles op. Waarom privé zwangerschapsyoga voel jij al bij je eerste yogales.