waar yoga

Waar yoga? Een spirituele ruimte is zo bijzonder!

Waar Yoga in Deventer en omgeving.

Waar yoga, in de afgelopen 30 jaar heb ik steeds vaker de keuze gemaakt om in bijzondere spirituele plekken yoga te geven. Bij een spirituele plek, moet ik altijd denken aan de Gandhi  Asram op Bali. Aan Ibu Gedong de eigenaresse van de ashram vroeg ik eens  “wat maakt deze plek tot een spirituele plek”. Het antwoord, in deze ashram komen mensen samen om mantra’s te chanten, er wordt niet gerookt of gedronken, het zijn allemaal mensen met de zelfde intentie, spirituele groei. Elke ochtend wordt er gedroogde koeiestront  verbrand om te zuiveren, dit had ik in India ook wel eens gezien.  Kortom, alles is trilling in het leven en deze trillingen beïnvloeden de bezoekers in de ashram. Zo is het ook met de plek waar de yogales wordt verzorg. Waar yoga, is dus een goede vraag!

Waar Yoga bij de kerk in Twello, Irene

 

 

 

 

Waar Yoga in Twello

In Twello wordt er yoga gegeven op ook een bijzondere plek. Achter de kerk staat gebouw Irene en daar verzorg ik al jaren de yogalessen. Je kunt mooi achter de kerk parkeren. Tijdens de yogales hoor je de kerkklok slaan, wat altijd bijzonder is tijdens de ontspanning.

Yogales in Deventer en omgeving, op speciale plekken.

Je kiest dus bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.  Zwangerschapsyoga door twee ervaren yogadocenten met samen 60 jaar leservaring. Elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales.  privé-begeleiding.  Reizen naar India en Bali.  Ondersteuning met yogaboeken.  Workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yogaAPP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus een gemiste les, door je vakantie of door andere redenen, kun je na je vakantie gewoon inhalen.

 

yoga en meditatie in de kelders van het voormalige klooster.
Kelder van het Geert Grote huis

 

 

 

 

 

 

Wil je vaker dan eens in de week van een yogales genieten? Dat is bij ons mogelijk zonder extra kosten!

De yogalessen zijn dus vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales bij ons in de tuin. Bijna elk jaar reis ik twee keer naar Azie voor inspiratie en om de yoga uit de bron naar Deventer te halen. De vakanties sluiten mooi aan bij het basisonderwijs, dus geen afwijkende vakanties t.o.v. de scholen.

Waar yoga, op de YogaAPP Deventer zie je het zo.

Download mijn yogaApp op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer en verre omstreken die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening. Waar yoga vind je ook op de APP.

Contact: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl