voeten yoga vakantie

Voeten yoga vakantie in Twello en yogalessen

Voeten yoga vakantie, regelmatig is er een voeten yoga vakantie bij het blotevoetenpad in Twello. Zondag 7 augustus is de volgende voeten yoga vakantie. Om 11.00 uur starten we. Bijdrage 15 euro inclusief entree. Adres: Rijksstraatweg 17A, 7391 MH Twello. Voor inlichtingen en opgave: yogadocent Berry steenbruggen mail info@yogaberrydeventer.nl  en tel. 0618735591

ELKE DINSDAG YOGA IN TWELLO

Ook elke dinsdagavond yoga in gebouw Irene in Twello om 20.00 uur.

Blotevoetenpad

We lopen dus het blotevoetenpad, ervaren yoga met veel voet oefeningen, leren  voetmassage en voetreflex en natuurlijk  lezen we tenen.

voeten yoga vakantie

Blotevoetenpad

Geniet met je blote voeten van 2 kilometer lang gras, modder, de leemkuil, water, zon en regen en ervaar het als een voeten yoga vakantie.  Klauter over boomstammen, ervaar de ondiepe gracht om het tropisch eiland, plons van de glijbaan in de leemkuil. Sluit je ogen op het zintuigenpad en buig jezelf in de yogahoudingen in de yogawei. In de yogawei ervaren we yoga, voetmassage, voetreflex en het tenenlezen. Het kan allemaal dus op het blotevoetenpad! Kortom het is een echte voeten yoga vakantie.

Informatie over het blotevoetenpas

Je kunt het zelf zo spannend maken als je wilt: afhankelijk van het weer en de waterstand in de IJssel kan het pad zelf op sommige plekken (heel) modderig en nat zijn, of een stuk droger. Daarnaast kun je kiezen: ga je wel door het moeras, van de glijbaan in de leemkuil en aan de leemwand bouwen in de leemkuil of loop je liever langs deze onderdelen? Ons advies voor de avonturiers: trek oude kleren aan en neem bij voorkeur zelfs extra kleren mee, zodat je je helemaal over kunt geven aan het moeras en/of de andere spannende onderdelen van het pad! Het moeras is op dit moment heel erg leuk dankzij de hoge waterstand!

Een avontuur voor kinderen de voeten yoga vakantie

Het is echt spannend: elke stap moet je voorzichtig zetten om niet uit te glijden in het water, en om je weg te vinden tussen takken, takjes en boomstronken die onder het water liggen. Dat maakt het meteen tot een echt avontuur! Bij volwassenen komt het water tot boven de knie en soms dieper.

VOETEN YOGA VAKANTIE DICHT BIJ HUIS

Neem verder een kijkje in de Middeleeuwse-, Romeinse-,  permacultuurtuin en andere demotuinen. En rust lekker uit in een hangmat. Als je wilt kun je een picknick reserveren langs het pad, of zelf een mand vullen in onze bijzondere streekwinkel, voor op het blotevoetenpad. Of geniet in onze theetuin of in het kascafé van lekker eten en drinken. Het is aan te raden om oude kleren aan te trekken en neem eventueel voor je kinderen een setje droge kleren mee, zodat iedereen naar hartenlust los kan gaan. Wij zorgen voor handdoekjes zodat je weer met schone en droge voeten naar huis kunt.

Voeten yoga vakantie, WAT WEL  EN WAT NIET

Honden zijn dus niet toegestaan, blindengeleidehonden wel. Reken op ongeveer 1 uur voor het blotevoetenpad en ook een uur voor de verdere voeten yoga vakantie. We Combineer het pad met een bezoek aan de streekwinkel, iets lekkers op ons terras of in het kascafé, met bordspelletjes en de leestafel. Kinderen zijn nog uren zoet in de speelwei, de overdekte zandbak en stroberg. Zelf eten en drinken meenemen is dus niet toegestaan, maar we hebben voor elk budget voldoende keuze in de horeca en in de winkel!

EEN UURTJE DE VOETEN LATEN MASSEREN

Lengte blotevoetenpad: 2 km. Tijdsduur: 1 uur en de andere activiteiten (yoga, voetmassage, voetreflex en het tenenlezen)  zijn ook een uur.

Kijk ook eens op: hofvantwello

Mail naar info@yogaberrydeventer.nl wanneer de volgende  voeten yoga vakantie is of meld je aan voor een gratis proefles yoga in Twello of Terwolde