voeten yoga Deventer

Voeten yoga Deventer, leer jezelf kennen

Voeten yoga, zet je stevig in het leven

Voeten yoga Deventer, de voeten zijn, helaas, nog steeds ondergeschoven kindjes. Bij de yoga maken we veel gebruik van de voeten. Die ondergeschoven kindjes worden gebruikt voor het aarden, de ontspanning en om uit het hoofd te komen.

 

Voeten yoga Deventer en omgeving
Besteed meer aandacht aan je voeten, de ondergeschoven kindjes. y

 

Voeten tijdens een yogales

We ervaren tijdens een yogales: voetmassage, voetreflex, yogaoefeningen voor de voeten en natuurlijk het tenenlezen. De voeten zeggen ook veel onszelf en zijn de spiegels van de ziel. Voor meer informatie over yoga voeten kun je mailen naar  info@yogaberrydeventer.nl

voeten yoga deventer
voel je voeten eens goed met yoga

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving (Twello ,Terwolde en Epse) al mogen ervaren wat voeten yoga  voor hen kan betekenen in het dagelijks leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving. Met meer dan tien yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello, zwangerschapsyoga, elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales, privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s en  als enige in Deventer met een yoga APP voor op je telefoon. Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer, dus inhalen van een gemiste les is geen probleem! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed, je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen. In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales in de natuur.

Voeten Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Prive voeten yogales

De afgelopen jaren is er steeds meer vraag naar privélessen. Je ontvangt dan een yogales op maat.